Αρθρογραφία

Εδώ και πέντε χρόνια προσπαθούσα και καταλάβω ποιος ήταν ο στόχος της διοίκησης Αλαφούζου; Για ποιο λόγο ανέλαβε τα ηνία του Παναθηναϊκού όταν η καυτή "πατάτα" ήταν έτοιμη να κάψει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, μετά την απόφαση σταθμό του παρκαρίσματος των μετοχών;

Μειδιώ με όσους "παναθηναϊκάρες" σιχτιρίζουν -στις... εννιά του μακαρίτη- τον Γιάννη Αλαφούζο για το ανάθεμα που έριξε στον Παναθηναϊκό, στέλνοντας την ΠΑΕ στα τάρταρα! Λες και τώρα φάνηκε ότι μπήκε στο ποδόσφαιρο με σκοπό να στείλει το "τριφύλλι" στα... τσακίδια!

Όσοι αναζητούν "σωτήρες" για τον Παναθηναϊκό από την ελληνική επιχειρηματική σκηνή είναι βαθιά νυχτωμένοι. Όχι γιατί δεν υπάρχουν, αλλά γιατί δεν αντέχουν την πίεση.

Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι δεκάδες μηνύματα από διαδικτυακούς "φίλους" που με ρωτούν γιατί... απέχω από την κουβέντα για τον Παναθηναϊκό. Σε κάποιους που ενθουσιάστηκαν από την εμφάνιση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, τους ενημέρωσα ότι ο άνθρωπος όπως θα έρθει, έτσι και θα φύγει. Από χθες...

Η έμπνευση ενός από τους σπουδαιότερους τραγουδοποιούς τούτης της χώρας, του Διονύση Τσακνή, νομίζω ότι εκφράζει σε καθημερινή βάση τα "όσα" διαδραματίζονται στο μονοπάτι της ζωής μας.

Σάββατο, 11 Νοέμβριος 2017

Εντολή να ρίξουν τον Παναθηναϊκό

Μια σειρά από γεγονότα επιβεβαιώνουν, αυτό που πίστευα προ πενταετίας. Ότι η... λύση Αλαφούζου ήταν απλά το μεταβατικό στάδιο για τη διάλυση του Παναθηναϊκού.

Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, εξέδωσε βούλευμα, σύμφωνα με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη 28 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Στο λιμάνι πανηγυρίζουν επειδή το "αφεντικό" της ομάδας απαλλάχθηκε από την κατηγορία της εκληματικής οργάνωσης...

Στον Παναθηναϊκό η αντίδραση μέσω της... σιωπής ήταν εκκωφαντική!

Κυριακή, 29 Οκτώβριος 2017

To πράσινο μίλι...

Πριν από πέντε χρόνια (3 Σεπτεμβρίου 2012) απεβίωσε από καρδική προσβολή ο Μάικλ Κλαρλ Ντάνγκαν, ο θηριώδης Αμερικανός ηθοποιός που έγραψε ιστορία ως Τζον Κόφι στο "Πράσινο Μίλι" (Green Mile).

Λένε ότι του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Ωστόσο στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, η κίνηση του φευγάτου Γιάννη Αλαφούζου έχει φέρει πολλά δάκρυα στις τάξεις του κορυφαίου συλλόγου της χώρας.

Σελίδα 1 από 39
Join us on Facebook
Follow us on Twitter