Αρθρογραφία

O Γιώργος Σπανουδάκης βάζει μια ακόμη παράμετρο στο μυστήριο της απουσίας των νέων επενδυτών από τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Σπανουδάκης βγάζει το κομπιουτεράκι και προσπαθεί να καταλάβει πως γίνεται οι 200.000 ευρώ να «φαντάζουν» περισσότερες από τα 20+27 εκατ. ευρώ!

Ενδεχομένως η πλειοψηφία των φίλων του Παναθηναϊκού να θεωρεί μία ακόμη μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας την κόντρα της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη.

Αντιθέτως εγώ θεωρώ ότι είναι και η μοναδική ελπίδα σε αυτό το «αρρωστημένο» περιβάλλον!

Όσο και εαν προσπαθείς να υποβάλεις τον εαυτό σου στο μαρτύριο της... συνήθειας στην νόσο Αλαφούζου είναι δύσκολο να το πετύχεις. Το μαρτύριο έχει να κάνει με την ευρεία έννοια «Παναθηναϊκός» στην μορφή που τον έχει μεταλλάξει ο μεγαλομέτοχος.

Η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, νυν (και δυστυχώς... αεί) μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι θα καλύψει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20 εκατ. ευρώ!

Υπό άλλες συνθήκες οι διοικητικές διεργασίες στον Παναθηναϊκό θα ήταν η είδηση του καλοκαιριού. Άλλωστε δεν είναι και σύνηθες στο ελληνικό ποδόσφαιρο μια ΠΑΕ -στο βεληνεκές του Παναθηναϊκού- να ετοιμάζεται να περάσει στα χέρια ενός ξένου fund.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται ν' αλλάξει χέρια. Ο Γιάννης Αλαφούζος (λογικά) θα παραδώσει τα κλειδιά της ΠΑΕ στον Παϊρότζ Πιενμπονγκσάντ.

Εδώ και χρόνια έχει χαθεί η λογική στον Παναθηναϊκό. Μαθαίνουμε, ακούμε και διαβάζουμε πληροφορίες που ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία. Και όμως ο κόσμος (και τα ΜΜΕ) παρακολουθούν τα νέα δεδομένα λες και έχουν υποστεί λοβοτομή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το "Αthens Alive" έχει ένα μεγαλεπίβολο σχέδιο για τον Παναθηναϊκό. Και για να το πάω πιο μακριά είναι το μοναδικό που μπορεί να βγάλει τους "πράσινους" από το τέλμα (Αλαφούζος) και τη διχόνοια.

Σελίδα 1 από 40
Join us on Facebook
Follow us on Twitter