Αρθρογραφία

Σάββατο, 11 Νοέμβριος 2017

Εντολή να ρίξουν τον Παναθηναϊκό

Μια σειρά από γεγονότα επιβεβαιώνουν, αυτό που πίστευα προ πενταετίας. Ότι η... λύση Αλαφούζου ήταν απλά το μεταβατικό στάδιο για τη διάλυση του Παναθηναϊκού.

Το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών, εξέδωσε βούλευμα, σύμφωνα με το οποίο παραπέμπονται σε δίκη 28 πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Στο λιμάνι πανηγυρίζουν επειδή το "αφεντικό" της ομάδας απαλλάχθηκε από την κατηγορία της εκληματικής οργάνωσης...

Στον Παναθηναϊκό η αντίδραση μέσω της... σιωπής ήταν εκκωφαντική!

Κυριακή, 29 Οκτώβριος 2017

To πράσινο μίλι...

Πριν από πέντε χρόνια (3 Σεπτεμβρίου 2012) απεβίωσε από καρδική προσβολή ο Μάικλ Κλαρλ Ντάνγκαν, ο θηριώδης Αμερικανός ηθοποιός που έγραψε ιστορία ως Τζον Κόφι στο "Πράσινο Μίλι" (Green Mile).

Λένε ότι του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ. Ωστόσο στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, η κίνηση του φευγάτου Γιάννη Αλαφούζου έχει φέρει πολλά δάκρυα στις τάξεις του κορυφαίου συλλόγου της χώρας.

Εδώ και χρόνια γράφουμε και λέμε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται διαφάνεια. Για όλα. Αντ' αυτού μετά από... πέντε χρόνια είδαμε μια σειρά από αριθμούς που κατ' εμέ είναι μια "στρακαστρούκα" για να κάνει όσους ζητούν τα πάντα στη φόρα να φοβηθούν και να σωπάσουν.

Ξεκαρδίζομαι στα (ειρωνικά) γέλια από την απόφαση της ΠΑΕ (;) να δώσει τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας στους οργανωμένους οπαδούς. Ξεκαρδίζομαι επειδή η πρεμούρα δεν έχει να κάνει με τη... διαφάνεια που φωνάζουμε εδώ και 5 χρόνια, αλλά γιατί τους "τρέλανε" ο Θοδωρής...

Μέσα στην εβδομάδα "κυκλοφόρησε" η είδηση ότι μεταξύ άλλων η ΠΑΕ Παναθηναϊκός "χρωστάει" (εκτός από της Μιχαλούς) και στον Έκι Γκονζάλες το ποσό των 800.000 ευρώ. Από εκείνη την στιγμή διάβασα άρες μάρες κουκουνάρες.

Ενδεικτικό της σύγχισης που υπάρχει στον κόσμο του Παναθηναϊκού με ξεκάθαρη ευθύνη των ΜΜΕ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτές τις ημέρες δεν ξέρεις τι να γράψεις! Όχι μόνο γιατί δεν κουνιέται φύλλο, αλλά γιατί νιώθεις "πιόνι" ενός παιχνιδιού με θύμα τον Παναθηναϊκό.

Αντιλαμβάνομαι ότι στον Ολυμπιακό ζουν μια σοκαριστική περίοδο, όπου η εικόνα της ομάδας αντικατοπτρίζεται πλήρως στα αποτελέσματα! Αλλιώς είχαν συνηθίσει την τελευταία 20ετια.

Σελίδα 1 από 39
Join us on Facebook
Follow us on Twitter