Αρθρογραφία

Τα όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό από τότε που διαλύθηκε η πραγματική πολυμετοχικότητα, μοιάζουν με κακόγουστο σήριαλ. Με μια φαρσοκωμωδία με πολλούς πρωταγωνιστές και θύμα τον Παναθηναϊκό και φυσικά τους (εκατομμύρια) οπαδούς του.

Όποιος έχει καεί από τον χυλό φυσάει και το γιαούρτι. Γι' αυτό και το ενδιαφέρον του ασιατικού fund για τον Παναθηναϊκό αντί για τυμπανοκρουσίες αντιμετωπίζεται θα έλεγα από το μεγαλύτερο ποσοστό των φιλάθλων αλλά και των ΜΜΕ με εγκράτεια.

Τον Στέλιο Σκλαβενίτη δεν τον γνώριζα, όπως υποθέτω δεν τον γνώριζαν εκατομμύρια άνθρωποι που σοκαρίστηκαν από την είδηση του θανάτου του.

Eίναι λογικό ένα ολόκληρο σύστημα να επιχειρεί να κάνει το άσπρο μαύρο και να παρουσιάσει τη φετινή σεζόν ως το... ναδίρ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άλλωστε αυτό δεν έκανε και τα προηγούμενα χρόνια όταν μάς παρουσίαζε ανύπαρκτα πέναλτι ως καραμπινάτα. Ουκ αισχύνεστε!

Ακούγοντας και διαβάζοντας όσα λέγονται και γράφονται για το... αύριο του Παναθηναϊκού πραγματικά είναι να "γελάει κανείς" που έλεγε και ο Φίλιππος Συρίγος. Διότι οι ίδιοι άνθρωποι πριν από έξι χρόνια έλεγαν άλλα...

Ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να έχει καταφέρει να... ενώσει τους φίλους του Παναθηναϊκού (εναντίων του), με τη στάση του (κυρίως) τους τελευταίους μήνες, αλλά είναι αλήθεια ότι με το "καλημέρα" είχε φροντίσει να κάνει αρκετές περίεργες κινήσεις. Γι' αυτό άλλωστε αρκετοί θεώρησαν "παράξενη" την είσοδό του στην ΠΑΕ και ήταν επιφυλακτικοί σε κάθε του βήμα.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε πολλά και διάφορα, μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα. Θα σταθώ σε μία ατάκα, που μου έκανε κλικ: "Ας κοιτάξουν τι έχει γίνει από τότε που έδιωξαν τον Βαρδινογιάννη".

Για μια 20ετία διαβάζαμε και ακούγαμε ότι η εξωγηπεδική δύναμη του Ολυμπιακού είναι... ανίκητη! Οι "ερυθρόλευκοι" μάζευαν τίτλους και κυρίως τα εκατομμύρια του Champions League και όλοι οι άλλοι μάζευαν τα κομμάτια τους...

Πέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018

Ο Τσάκας ήταν "λαγός" του Αλαφούζου

Η αλήθεια είναι ότι η αξιολόγηση των γεγονότων εξ' (χρονικής) αποστάσεως σου δίνει την ευκαιρία να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα. Γι' αυτό και η σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού, όπως ήταν η "περίεργη" σεζόν 2011-12, αξίζει μιας τέτοιας ανάλυσης.

Σελίδα 1 από 40
Join us on Facebook
Follow us on Twitter