Αρθρογραφία

Δεν χρειαζόταν να διαρρεύσει η είδηση της προσφυγής του Παναθηναϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την αφαίρεση 6 βαθμών στον ΠΑΟΚ από το επόμενο Πρωτάθλημα και όχι από τα πλέι οφ, για να αντιληφθούμε ότι οι μέχρι πρότινος συνοδοιπόροι, Αλαφούζος και Σαββίδης είναι στα... μαχαίρια.

Η είδηση της προφορικής συμφωνίας με τον Ροντρίγκο Μολέδο για την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια (2020) ήταν επιτέλους μια καλή είδηση για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, μετά από ένα δεκαπενθήμερο ντροπής, με όσα έγιναν με τον Μάρκους Μπεργκ.

Πέμπτη, 29 Ιούνιος 2017

Ο Θεός βοηθός...

Το κεφάλαιο Μπεργκ "έκλεισε" και ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός είναι υποχρεωμένος να πάει παρακάτω. Προσοχή: Να πάει παρακάτω, όχι όμως με μνήμη... χρυσόψαρου, αλλά με μνήμη καμήλας.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ από την Αλ Αΐν, συνοδεύτηκε από δύο ειδήσεις. Μία από το περιβάλλον του Παναθηναϊκού και η άλλη από το περιβάλλον της ομάδας των Εμιράτων.

Μαθαίνοντας την αντίδραση της διοίκησης του Παναθηναϊκού στην προσφυγή του Νίκλας Χουλτ, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν φτάσαμε ακόμη στον πάτο...

Από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκε η "λύση" Αλαφούζου εξέφρασα τις επιφυλάξεις μου, οι οποίες έγιναν περισσότερες και μεγαλύτερες με το πέρας των ετών.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε ν' ανεβάσει στα ύψη το μπάτζετ της ομάδας για να μπορέσει να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα...

Eάν το σκάνδαλο "Watergate" οδήγησε στην παραίτηση του προέδρου των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον (8/8/1974), το "Berg-gate" είναι ικανό να φέρει αλυσιδωτές εξελίξεις στην κορυφή της πυραμίδας του Παναθηναϊκού.

Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να στηρίξει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μέσα από τη "δύναμη" που έχουν τα δικά του μιντιακά μέσα στην υπόθεση του Νοοr1 είναι μια καθαρά πολιτική προσέγγιση. Ωστόσο φανερώνει ότι ο Παναθηναϊκός αλλάζει χέρια...

Σελίδα 1 από 36
Join us on Facebook
Follow us on Twitter