Αρθρογραφία

Δευτέρα, 16 Ιανουάριος 2012

Από... Μητσοτάκης, φύλακας άγγελος!

Η μοίρα του τερματοφύλακα: Μοιραίος ή ωραίος! Ο Ορέστης Καρνέζης ξεκίνησε ως φέρελπις, έγινε μοιραίος και εξελίσσεται σε... ωραίος! Η αλήθεια είναι ότι όταν είδα αυτό το παλικάρι στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, πριν από μια τριετία δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιο λόγο ήταν τρίτος και καταϊδρωμένος πίσω από τους Γκαλίνοβιτς και Τζόρβα;

Ο Σίλβα Κλέιτον έμελλε να γράψει το όνομά του στην νίκη του Παναθηναϊκού στα Γιάννενα. Αυτός... άχρηστος που μας είχαν πρίξει τα τελευταία χρόνια, όχι οι αντίπαλοι, αλλά οι... Παναθηναϊκοί που θεωρούσαν κάθε κίνηση που έκαναν ο Βγενόπουλος, ο Πατέρας και οι άλλοι πολυμετοχικοί ως έγκλημα κατά της ομάδας!

Κυριακή, 15 Ιανουάριος 2012

Τώρα ο πάγος έφτασε στο... λιμάνι!

Τελικά αυτός ο Παναθηναϊκός έχει το μέταλλο Πρωταθλητή. Πήρε ένα παλικαρίσσιο διπλό στα Γιάννενα, σ’ ένα παιχνίδι, όπου όλοι περίμεναν να στραβοπατήσει και οι... άλλοι προσδοκούσαν να καλύψουν την γκέλα με τη Δόξα.

Κυριακή, 15 Ιανουάριος 2012

Η επιστροφή του Τσάκα

Για την επιστροφή του Βλάση Τσάκα αρθρογραφεί στο blog http://krifoskinigos.wordpress.com o Διονύσης Δεσύλλας και η "Πράσινη πένα" φιλοξενεί το άρθρο - ρεπορτάζ.

Σήμερα στην "Πράσινη πένα" φιλοξενούμε το άρθρο - ρεπορτάζ του Σταμάτη Γαρρή, από το blog http://matigarrida.wordpress.com με τίτλο "Επικοινωνιακή καταιγίδα της σαουδαραβικής ερήμου".

Την χρονιά της Ριζούπολης (μια είναι η χρονιά της Ριζούπολης...) ο Παναθηναϊκός άφησε στα Γιάννενα δύο πολύτιμους βαθμούς και εάν τα βάλει κανείς κάτω, με απλά μαθηματικά, τότε έπαιξε κορώνα ή γράμματα και το Πρωτάθλημα.

Σάββατο, 14 Ιανουάριος 2012

Και να θες ν' αγιάσεις...

Τελικά αυτός ο Ολυμπιακός και να θες ν' αγιάσεις δεν σε αφήνει. Η... υπερηχητική ομάδα, των πολλών επιλογών και της απόρθητης έδρας, χρειάστηκε την "βοήθεια" ενός αμυντικού του Λεβαδειακού για να λύσει τον γόρδιο δεσμό.

Για αρκετές ημέρες εκεί στον Πειραιά είχαν λουφάξει. Τα «κουλουράκια» με τη Δόξα Δράμας τους είχαν πέσει πολύ βαριά στο στομάχι, γνωρίζοντας ότι όσοι βαθμοί χάνονται δεν ξανακερδίζονται...

Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2012

Αποκλείστηκε και έγινε... φαβορί

Ας το πάμε ανατρεπτικά. Εάν ο φετινός Παναθηναϊκός έχει πιθανότητες να κατακτήσει το Πρωτάθλημα, τότε... έκανε αυτό που έπρεπε. Αποκλείστηκε νωρίς νωρίς από την Ευρώπη και... γλίτωσε τα ματς που θα τον «βάραιναν» ...

Σελίδα 40 από 40
Join us on Facebook
Follow us on Twitter