Αρθρογραφία

Με το γράμμα του νόμου ο Ολυμπιακός είναι (ξανά) αθώος για όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Διότι σου λέει ο νομοθέτης δεν προέβλεψε κάποια βαρύτερη τιμωρία, ακόμη και εάν διακόψεις το ματς 999 φορές για άναμμα πυρσών. Eκτός και εάν... δυσφημίσεις το άθλημα!

Όποιος είχε τη τύχη να συνομιλήσει, έστω και μία φορά, με τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη, είμαι βέβαιος ότι αισθάνεται τυχερός! Ακόμη και εάν δεν κατάλαβε... Χριστό!

Αναζητώ τις λέξεις για να κάνω τον… πρόλογο σ’ έναν επίλογο. Ενδεχομένως να μην έχουν τόσο μεγάλη αξία, όσο έχουν οι άνθρωποι.

Η προσπάθεια κάποιων κύκλων παρουσιαστεί ως ευνοημένος της αγωνιστικής και… οσονούπω και του Πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός πραγματικά είναι άνω ποταμών!

Άλλοι το θεωρούν αρρώστια, εγώ το θεωρώ υγεία. Την πολυφωνία στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Κυρίως στους οπαδούς και λιγότερο (πλέον) στα ΜΜΕ, που λειτουργούν με ωχαδερφισμό.

H γενέτειρα του Ιταλού διαιτητή Λούκα Μπάντι, το Λιβόρνο, είναι μια παραθαλάσσια πόλη στη Δυτική Τοσκάνη. Μάλιστα το όνομά της το πήρε από ένα είδος κοτόπουλου…

Με αφορμή την πρόσφατη αποκάλυψη της «Live Sport» για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές στον Παναθηναϊκό, άρχισε και πάλι ένας κύκλος συζητήσεων, κατά πόσο οι δημοσιογράφοι – ρεπόρτερ θα πρέπει να γράφουν – αποκαλύπτουν τα αρνητικά θέματα των ομάδων που καλύπτουν!

Άκουσον άκουσον…

Χωράνε άραγε δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη; Αυτή την… κλισέ φράση – ερώτημα την χρησιμοποιούμε κατά κόρον, όταν θέλουμε να… προβληματιστούμε για την ικανότητα μιας ελληνικής ομάδας να διακριθεί τόσο στο ελληνικό Πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη!

Η ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής λογικά άλλαξε άρδην τα συναισθήματα του... Σαββάτου. Τότε υπήρχε προβληματισμός στον Παναθηναϊκό (πέρα από τα δικαιολογημένα παράπονα για τον επόπτη Λάμπρου), για τις επιλογές του Στραματσόνι, για την τακτική, τις αλλαγές και την προσωπική απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter