Αρθρογραφία

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ πιθανό να είναι η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που άφησε έναν ποδοσφαιριστή ελεύθερο για να γλιτώσει 50.000 ευρώ, για να του δώσει την ευκαιρία να πάρει 1,5 εκατ. ευρώ στην Κίνα!

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δίνει "ρεσιτάλ" ανικανότητας στις διαπραγματεύσεις τόσο στην ενίσχυση της ομάδας όσο και την πώληση των περιουσιακών της στοιχείων.

Δεν χρειαζόταν να διαρρεύσει η είδηση της προσφυγής του Παναθηναϊκού στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για την αφαίρεση 6 βαθμών στον ΠΑΟΚ από το επόμενο Πρωτάθλημα και όχι από τα πλέι οφ, για να αντιληφθούμε ότι οι μέχρι πρότινος συνοδοιπόροι, Αλαφούζος και Σαββίδης είναι στα... μαχαίρια.

Η είδηση της προφορικής συμφωνίας με τον Ροντρίγκο Μολέδο για την επέκταση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια (2020) ήταν επιτέλους μια καλή είδηση για την οικογένεια του Παναθηναϊκού, μετά από ένα δεκαπενθήμερο ντροπής, με όσα έγιναν με τον Μάρκους Μπεργκ.

Πέμπτη, 29 Ιούνιος 2017

Ο Θεός βοηθός...

Το κεφάλαιο Μπεργκ "έκλεισε" και ο Παναθηναϊκός ως οργανισμός είναι υποχρεωμένος να πάει παρακάτω. Προσοχή: Να πάει παρακάτω, όχι όμως με μνήμη... χρυσόψαρου, αλλά με μνήμη καμήλας.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Μάρκους Μπεργκ από την Αλ Αΐν, συνοδεύτηκε από δύο ειδήσεις. Μία από το περιβάλλον του Παναθηναϊκού και η άλλη από το περιβάλλον της ομάδας των Εμιράτων.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην πρώτη του ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές, θέλοντας προφανώς ν' αναστρέψει το αρνητικό κλίμα της αποχώρησης του Μάρκους Μπεργκ, δήλωσε ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρσι. Και η αλήθεια είναι ότι εάν τον αφήσουν μπορεί να τα καταφέρει...

Μαθαίνοντας την αντίδραση της διοίκησης του Παναθηναϊκού στην προσφυγή του Νίκλας Χουλτ, αντιλαμβάνεσαι ότι δεν φτάσαμε ακόμη στον πάτο...

Ο Θωμάς Μάτσιος, αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού, έχει μείνει στην ιστορία για τη... διευκρινιστική δήλωση που έκανε μετά την αναβολή της αναμέτρησης της ομάδας του με τον Απόλλων Καλαμαριάς για το Πρωτάθλημα της Α' Εθνικής.

Νομίζω ότι θα ήταν ο πιο κατάλληλος άνθρωπος να μάς εξηγήσει τι έχει συμβεί με τον Μάρκους Μπεργκ...

Join us on Facebook
Follow us on Twitter