Αρθρογραφία

Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι δεύτερες σκέψεις του Δημήτρη Μπαλτάκου και της νυν διοίκησης του Ερασιτέχνη, ούτε φυσικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μοναδικού υποψηφίου επενδυτή για τη "μάνα του λόχου".

Διαβάζω στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη τα θέματα για την επικείμενη γενική συνέλευση:
"1. Έγκριση ενεργειών σχετικά με την ανέγερση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων για τη στέγαση των τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Γουδή"
Αυτές οι "ενέργειες" προβλέπω να είναι αιτία πολέμου...

Την ώρα που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το διοικητικό της μοντέλο, αδυνατεί να μπει στο νέο στάτους κβο του ελληνικού ποδοσφαίρου - με κυρίαρχους παίκτες πλέον τον Ιβάν Σαββίδη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προσπαθεί να διατηρήσει τα "κεκτημένα" - τα σενάρια περί έλευσης νέου επενδυτή πληθαίνουν. Από την επιστροφή της οικογένειας Βαρδινογιάννη, φτάσαμε στην πληροφορία περί "μπασίματος" της οικογένειας Νιάρχου!

Ο Παναθηναϊκός πήγε στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν ξεβράκωτος στα αγγούρια! Με τους ποδοσφαιριστές απλήρωτους και τον Κύζα «αιχμάλωτο» του ΠΑΟΚ. Αυτά συμβαίνουν όταν έχεις διοίκηση για κλάματα...

Η προσπάθεια των ανθρώπων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δικαιολογήσουν την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την επιστροφή της ομάδας οδικώς από την Κωνσταντινούπολη, αντί για να χαμηλώσουν τους τόνους, δυστυχώς ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Ένα λάθος δεν διορθώνεται με νέο λάθος.

Σπανίως γράφω άρθρα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, αφού θεωρώ άλλους συναδέλφους "ειδικούς" επί του αθλήματος. Ωστόσο αυτή τη φορά στο μικροσκόπιο δεν είναι τα... χαμένα τρίποντα, η "ζώνη" και τα "Pick and Roll", αλλά τα μεθεόρτια του αποκλεισμού από τη Φενερμπαχτσέ.

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε έναν... προβληματισμό - δυσαρέσκεια για τον ορισμό του Γιώργου Κύζα στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα!

Εάν στη θέση του Ολυμπιακού, ήταν ο Παναθηναϊκός τι θα είχε συμβεί; Τιμωρία έδρας ή αφαίρεση βαθμών; Ρητορικό το ερώτημα...

Τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στο μέτωπο του Ερασιτέχνη, είμαι βέβαιος ότι έχουν δημιουργήσει πολλά ερωτήματα στους φίλους του Παναθηναϊκού.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter