Αρθρογραφία

Εάν υπήρχε αστυνομία... ψεύδους, είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι πολιτευτές της Ελλάδας θα ήταν στα... σίδερα. Το ψέμα το έχουν στο αίμα τους. Όπως έλεγε και ο βουλευτής Καλοχαιρέτας στην ελληνική ταινία "Φτώχεια και αριστοκρατία" του 1959: "Το θέμα σας ετελείωσε...", και το πέταγε στον κάλαθο των αχρήστων.

Ο Δήμος Αθηναίων φέρεται να υποστηρίζει πως το 1972 η «χουντική» διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν αναγνώριζε ως δική της την ιδιοκτησία της Λεωφόρου. Ωστόσο, το ίδιο έτος, ένας εκ των σημαντικότερων παραγόντων στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και κορυφαίος νομικός, ο Λουκάς Πανουργιάς, τόνιζε πως η κυριότητα του γηπέδου είναι από το 1967 «πράσινη»!

Όσοι... άπιστοι Θωμάδες, εξακολουθούν να θεωρούν ότι ο Δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης είναι "υπέρμαχος" της Λεωφόρου και "συνεργάτης" του Παναθηναϊκού, θα τους παρακαλέσω να μην ξαναδιαβάσουν το συγκεκριμένο site!

 

Πραγματικά προτιμάω να χάσω μερικά "κλικάκια", από το να απευθύνομαι σε... ανόητους!

Το βαθύ ντεκολτέ στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ έγινε θέμα συζήτησης, στο εξωαθλητικό κομμάτι του πρώτου τελικού. Μάλιστα αρκετοί έκαναν και τη σχετική... πλάκα, λέγοντας ότι σε αυτό οφειλόταν και η αστοχία των παικτών του Παναθηναϊκού στα τρίποντα.

Τα μπλουζάκια και τα... ντεκολτέ της Ελεονώρας Μελέτη στους φετινούς τελικούς στο ΟΑΚΑ δεν έχουν περάσει απαρατήρητα, αλλά απ' ότι φαίνεται η παρουσία της στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν είχε να κάνει με οπαδικά κριτήρια! Διότι εάν οι λόγοι ήταν συναισθηματικοί, θα την βλέπαμε στο... ΣΕΦ.

Διαβάστε στο aioniapistos.gr δύο άγνωστες ιστορίες για το θρυλικό 8-2, το οποίο σημειώθηκε τέτοιες ημέρες, 1η Ιουνίου του 1930...

Στις 6 Μαρτίου ο Γιώργος Καραγκούνης έκλεισε το 37ο έτος της ηλικίας και πάτησε τα... 38. Αρκετοί θεωρούν ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό για να κρεμάσει τα παπούτσια του, στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον αγάπησε και φυσικά την αγάπησε...

 

Συμπαθάτε με αλλά ο Καραγκούνης που γνώρισα εγώ πριν από 18 χρόνια (και παραμένει ο ίδιος μέχρι σήμερα) δεν νομίζω ότι σκέφτεται αυτό το... ενδεχόμενο! Όχι της επιστροφής, αλλά της... αυλαίας.

Παρασκευή, 30 Μάιος 2014

Κανένας δεν περισσεύει...

Ακόμη και μετά τη διευκρινιστική δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, βλέπω να μαίνεται ο διαδυκτιακός "πόλεμος" του... δίκιου και του άδικου! Εάν δηλαδή ο πρόεδρος της ΚΑΕ έκανε καλά να μιλήσει "ωμά" ή εάν έπρεπε να κρατήσει... επίπεδο.

Για την εμπειρία του στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε σε ρώσικη ιστοσελίδα ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ, αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά του Ολυμπιακού και την ΕΠΟ.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter