Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017

Εχθροί Μελισσανίδης και Σαββίδης, τώρα που γίναμε αδέρφια με τον... Γαβαθιώτη!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφο)

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού όταν υπήρξε καθυστέρηση πληρωμών από τη NOVA, έθεσε θέμα μη κάλυψης των αγώνων. Και καλώς έπραξε...

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία καθυστερεί επί μήνες τις πληρωμές, θέλει οι "υπάλληλοι" να συνεχίσουν να δουλεύουν...
Όταν μάλιστα κάποιος αποφασίσει να φύγει από αυτό το περιβάλλον, ανακαλύπτουμε εχθρούς... Εκτός και εάν θέλουμε να τους ανακαλύψουμε για άλλους λόγους.

Aς το κάνουμε πενηνταράκια...

Στις αρχές του χρόνου (20 Ιανουαρίου) η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση κατά του συνδρομητικού καναλιού, αναφέροντας: «Ο Παναθηναϊκός προτίθεται τη Δευτέρα 23/1/17 να εγείρει αγωγή και αντίστοιχα ασφαλιστικά μέτρα κατά της NOVA, ασκώντας πλαγιαστικά τα δικαιώματα της Super League κατά της NOVA, τόσο ως προς τη διεκδίκηση των οφειλομένων όσο και ως προς τη μετάδοση των αγώνων.».

Κάτι τέτοιο έγινε στις 23 Ιανουαρίου, με τους "πράσινους" ν' απειλούν ότι θα κλείσουν την πόρτα στη NOVA στους προσεχείς αγώνες της ομάδας.

Δίχως να έχει κανένα νόημα, σε αυτή τη φάση, να επισέλθουμε στις λεπτομέρειες αυτής της σύγκρουσης, ο Παναθηναϊκός ως όφειλε προασπίστηκε τα συμφέροντά του.

Όμως η ίδια διοίκηση λειτουργεί με ακριβώς αντίθετα κριτήρια, όταν οι... απληρωσιές αφορούν το δικό της λογιστήριο.

Πρόσφατο παράδειγμα η υπόθεση αποχώρησης του Χρήστου Καρβουνίδη και των συνεργατών του.

Οι "πράσινοι" κατηγορούν εμμέσως πλην σαφώς τον Νίκο Λυμπερόπουλο και την ΑΕΚ για την "αρπαγή" του έμπειρου φυσικοθεραπευτή.

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι η στάση της διοίκησης των "πρασίνων" απέναντι στους συγκεκριμένους ανθρώπους, όπως και στο υπόλοιπο προσωπικό. Διότι όταν δημιουργείς ένα καθεστώς ανασφάλειας, με καθυστερήσεις στις πληρωμές και με "οδηγίες προς ναυτιλομένους" ότι αυτή η... συνήθεια θα συνεχιστεί, τότε φταίει ο θύτης ή το θύμα;

Συμφωνούμε όλοι ότι υπάρχει ένα ηθικό θέμα, λόγω της παρουσίας του Νίκου Λυμπερόπουλου στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο νυν τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ήταν αυτός που έφερε τον Καρβουνίδη και τους συνεργάτες του (Γιάννη Κώτση και Νίκου Πανουργιά) στον Παναθηναϊκό. Και τους έφερε προφανώς με συγκεκριμένους οικονομικούς όρους.

Τους οποίους η ΠΑΕ θέλει να τηρούνται από τη NOVA και την κάθε NOVA, ενώ αντιθέτως η ίδια λειτουργεί κατά το δοκούν, αψηφώντας τον τρόπο διαβίωσης ανθρώπων με πολύ χαμηλό εισόδημα. Και δεν αναφέρομαι φυσικά μόνο στον Χρήστο Καρβουνίδη, αλλά στο σύνολο των υπαλλήλων...

Εκτός και εάν η "κόντρα" με την ΑΕΚ ήταν ο σκοπός! Όπως συνέβη και με τον ΠΑΟΚ.

Διότι πρέπει να κατασκευαστούν νέοι εχθροί, τώρα που "γίναμε" αδέρφια με τον... Μανώλη Γαβαθιώτη!

Για τους ανυποψίαστους ας διαβάσουν το σχετικό θέμα του sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter