Πέμπτη, 24 Μάιος 2018

Είναι δυνατόν να είναι η αλεπού 100 και το αλεπουδάκι 101;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφο)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με το "Αthens Alive" έχει ένα μεγαλεπίβολο σχέδιο για τον Παναθηναϊκό. Και για να το πάω πιο μακριά είναι το μοναδικό που μπορεί να βγάλει τους "πράσινους" από το τέλμα (Αλαφούζος) και τη διχόνοια.

Η... εμφάνιση του ταϋλανδέζικου fund "φωνάζει" από χιλιόμετρα ότι είναι μια καμένη ιστορία. Μια προσπάθεια να παραμείνει η ΠΑΕ εγκλωβισμένη στο καθεστώς απαξίωσης που έχει επιβάλει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το έχω γράψει και άλλες φορές ότι δεν υπάρχει επενδυτής στον κόσμο που περιμένει να τιμωρηθεί η "επένδυση" και μετά να εμφανιστεί για να βάλει τα λεφτά του. Η υπόθεση βρομάει.

Οπότε η κίνηση Γιαννακόπουλου είναι μονόδρομος. Αφενός γιατί το σχέδιο του Athens Alive έχει επιχειρηματική λογική και στρατηγική, αφετέρου γιατί μόνο ο Γιαννακόπουλος έχει το ειδικό βάρος να ηγηθεί ενός τέτοιου σχεδίου και να τα βάλει με όλους για να πετύχει τον σκοπό του.

Ο Δημήτρης γνωρίζει ότι υπάρχουν "αόρατοι" άνθρωποι που κινούν τα νήματα στον Παναθηναϊκό. Ξέρει τον ρόλο που βαράει ο Αλαφούζος και την "αναγκαιότητα" να εμφανιστεί ο Ταυλανδός και οι λοιποί σωτήρες! Και πάνω απ' όλα βλέπει αυτό που βλέπουν όλοι, ότι ο στόχος όλων αυτών είναι να βαλτώσουν τον Παναθηναϊκό.

Γι' αυτό και η αλεπού φρόντισε να μπει στον Ερασιτέχνη και ν' αφήσει τα αλεπουδάκια να κάνουν... συσκέψεις για να δουν πως θα τον αντιμετωπίσουν.

Ο Δημήτρης θα τους χορέψει στο τάψι, έχοντας στο πλευρό τους όλους τους Παναθηναϊκούς που θέλουν να δουν τον γίγαντα να σηκώνεται ξανά στα πόδια του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter