Σάββατο, 11 Νοέμβριος 2017

Εντολή να ρίξουν τον Παναθηναϊκό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(13 ψήφο)

Μια σειρά από γεγονότα επιβεβαιώνουν, αυτό που πίστευα προ πενταετίας. Ότι η... λύση Αλαφούζου ήταν απλά το μεταβατικό στάδιο για τη διάλυση του Παναθηναϊκού.

Το ρητορικό ερώτημα: "γιατί μπήκε στην ΠΑΕ εν μέσω τεράστιας οικονομικής κρίσης;" δεν απαντήθηκε ποτέ και ούτε θα απαντηθεί.

Ούτε φυσικά θα μάθουμε ποτέ τα πραγματικά χρήματα που έδωσε στον Παναθηναϊκό (εάν έδωσε;), γιατί αυτή την καραμέλα της προσωπικής δαπάνης των 30-40 εκατ. ευρώ δεν την πίστεψα ποτέ. Όχι μόνο γιατί δεν βγαίνουν τα νούμερα, αλλά γιατί κανείς επιχειρηματίας δεν πετάει από το παράθυρο περιουσίες. Πόσο μάλιστα εάν δεν είναι και φίλαθλος της ομάδας...

Εδώ και δύο χρόνια, όταν το καράβι άρχισε να μπαντάρει επικίνδυνα, ένα ολάκερο σύστημα χόρευε σε ρυθμούς Αλαφούζου (βλέπετε έπεφτε ο μισθουλάκος παχυλός - παχυλός σε κόσμο και κοσμάκη), γράφαμε ότι είναι παράλογο να ξοδεύεις χρήματα που δεν καλύπτεις. Δημιουργείς μια φούσκα, που είναι θέμα χρόνου να σκάσει...

Τότε υπήρχαν ένα σωρό επίδοξοι "μουτζαχεντίν" που σε πυροβολούσαν, μόλις τολμούσες ν' αμφισβητήσεις τις αγνές προθέσεις του "αφεντικού". Άλλοι γιατί ζούσαν ζωή χαρισάμενη και άλλοι γιατί ήταν απλά αγνοί Παναθηναϊκοί αλλά αφελείς.

Δεν θα επαναλάβω όσα έχω γράψει πολλάκις. Τα πεταμένα λεφτά στις μεταγραφές, τις λάθος επιλογές σε πρόσωπα (προπονητές, τεχνικοί διευθυντές), το αγνώστου πατρός προπονητικό κέντρο, την φάρσα της ανακαίνισης της Λεωφόρου, ακόμη ακόμη και την συμμαχία με τον μέχρι πρότινος εχθρό.

Όσα αυτά έχουν καταγραφεί και ευτυχώς (έστω και με χρονοκαθυστέρηση) τα επαναλαμβάνουν όλοι. Ακόμη και αυτοί που ήταν πρώτοι στο ΑΤΜ, μόλις πάταγε το κουμπί των πληρώμων ο εργοδότης τους.

Αυτό που είναι κατ' εμέ το μείζον πλέον είναι η απόφαση να διαλυθεί η ΠΑΕ.

Διότι αυτό που μαθαίνω είναι ότι στη διοίκηση τρέμουν και μόνο στην ιδέα να εμφανιστεί κάποιος επενδυτής! Έτσι ακριβώς όπως σας το γράφω.

Ενδεχομένως γι' αυτό το λόγο δεν δόθηκαν ΠΟΤΕ τα πραγματικά στοιχεία στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με αποτέλεσμα στο τέλος της ημέρας, άλλα να λέει η ΠΑΕ και άλλα ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ.

Ο στόχος είναι η διάλυση της ομάδας, ακολουθώντας το σχέδιο των τελευταίων ετών.

Η μοναδική ελπίδα ν' ανατραπούν τα πλάνα τους, είναι να εμφανιστεί ένας... τρελός! Και ευτυχώς ακόμη και στις ημέρες μας υπάρχουν τρελοί - Παναθηναϊκοί.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter