Τρίτη, 03 Απρίλιος 2018

Η είδηση του θανάτου ενός καλού ανθρώπου...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφο)

Τον Στέλιο Σκλαβενίτη δεν τον γνώριζα, όπως υποθέτω δεν τον γνώριζαν εκατομμύρια άνθρωποι που σοκαρίστηκαν από την είδηση του θανάτου του.

Μια είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην ελληνική κοινωνία, όχι γιατί "έφυγε" ένας άνθρωπος (μόλις) 52 ετών, όχι γιατί "έφυγε" ένας πατέρας τεσσάρων παιδιών, όχι γιατί "έφυγε" ένας πετυχημένος επιχειρηματίας, αλλά πάνω απ' όλα γιατί "έφυγε" ένας πολύ καλός άνθρωπος.

Αυτή ήταν η είδηση που συγκλόνισε τους περισσότερους. Γιατί η φήμη - πραγματικότητα ενός καλού εργοδότη ταξιδεύει πολύ γρήγορα στις ημέρες μας. Με την ταχύτητα του φωτός.

Άλλωστε η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν "συναντήσει" εργοδότες απατεώνες, με δύο τρία επίθετα, εργοδότες που εξαφανίζουν μισθούς, δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων, άδειες, εργοδότες χωρίς συναισθήματα αλλά με θράσος χιλίων καρδιναλίων, εργοδότες σκοταδόψυχους.

 

Όλοι αυτοί μετατρέπουν "αφεντικά" σαν τον Στέλιο Σκλαβενίτη σε φωτεινούς φάρους ανθρωπιάς, μέσα σε μια εργασιακή ζούγκλα. Η στεναχώρια μεγαλώνει, όπως και τα ερωτήματα...

 

Γιατί αυτός;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter