Τρίτη, 27 Μάρτιος 2018

Οι πολυμετοχικοί θα τον... έριχναν στη Γ' Εθνική και ο Αλαφούζος τον έσωσε

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφο)

Ακούγοντας και διαβάζοντας όσα λέγονται και γράφονται για το... αύριο του Παναθηναϊκού πραγματικά είναι να "γελάει κανείς" που έλεγε και ο Φίλιππος Συρίγος. Διότι οι ίδιοι άνθρωποι πριν από έξι χρόνια έλεγαν άλλα...

Όσοι αγωνιούν για την στάση του Γιάννη Αλαφούζου στο μάδημα της μαργαρίτας (να τον ρίξω ή να μην τον ρίξω...), ήταν οι ίδιοι που τον βάφτιζαν με χαρακτηριστική ευκολία "σωτήρα", για την εμφάνισή του στα παναθηναϊκά κοινά το 2012.

Οι ίδιοι μάλιστα λένε ότι ο Αλαφούζος έχει ηθικό ζήτημα, αφού δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του υποβιβασμού του Παναθηναϊκού. Και εδώ... γελάμε! Ποιο ηθικό ζήτημα;

Εάν κάποιος είχε ηθικό θέμα, θα είχε "ερυθριάσει", εδώ και καιρό, βλέποντας την ΠΑΕ να χρωστάει και της Μιχαλούς. Θα είχε ερυθριάσει βλέποντας να σκάνε οι προσφυγές και να διαπομπεύεται καθημερινά τους τελευταίους μήνες. Θα είχε ερυθριάσει με το ξεπούλημα των παικτών και με τη διάλυση της ομάδας.

Οπότε που βλέπετε να υπάρχει ηθικό ζήτημα;

Υπάρχει όμως και πιο παράδοξο.

Όσοι θεωρούν ότι ο Αλαφούζος έχει "ηθικό" ζήτημα, ήταν παραδόξως οι ίδιοι που θεωρούσαν ότι δεν είχε ηθικό ζήτημα ο προηγούμενος μεγαλομέτοχος και γενικά οι μέτοχοι της ΠΑΕ! Διότι εαν θυμάμαι καλά, πριν από έξι χρόνια μάς έλεγαν άπαντες με στόμφο ότι ο Αλαφούζος έδωσε τον Παναθηναϊκό από τη Γ' Εθνική!

Άρα θεωρούσαν ότι ο Βαρδινογιάννης (μεγαλομέτοχος), αλλά και οι μικρότεροι μέτοχοι (Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πατέρας, Ζολώτας, Νίκας, Ξυλάς, Πολέμης και Δάβαρης) δεν θα είχαν κανένα ηθικό θέμα να ρίξουν τον Παναθηναϊκό!

Πραγματικά είναι να γελάει κανείς...

Tότε, όμως, έπρεπε πάση θυσία να αλλάξουν χέρια οι μετοχές και όσοι έπρεπε φρόντισαν να γίνει αυτό στο άψε σβήσε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter