Τρίτη, 12 Δεκέμβριος 2017

Πολύ σοβαρός για να μπει σε "στημένο" παιχνίδι

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφο)

Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι δεκάδες μηνύματα από διαδικτυακούς "φίλους" που με ρωτούν γιατί... απέχω από την κουβέντα για τον Παναθηναϊκό. Σε κάποιους που ενθουσιάστηκαν από την εμφάνιση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, τους ενημέρωσα ότι ο άνθρωπος όπως θα έρθει, έτσι και θα φύγει. Από χθες...

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος είναι ένας πολύ σοβαρός επιχειρηματίας. Πολύ σοβαρός για ν' αντέξει το θέατρο του παραλόγου που παίζεται την τελευταία πενταετία στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο για να επανέλθω στο "προκείμενο", αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό υπερβαίνει κάθε λογική. Και για να μην το κουράζουμε, είμαστε θεατές ενός "σχεδίου" με άγνωστη κατάληξη.

Διότι δεν μπορώ να προβλέψω εάν ο επίλογος θα είναι στις... αλάνες των ερασιτεχνικών κατηγοριών ή εάν θα είναι στα "πατώματα" της Super League!

Tώρα θα με ρωτήσετε και εύλογα ποιος είναι ο... σκηνοθέτης του σχεδίου; Η απάντηση είναι απλή: Ο Αλαφούζος!

Ο άνθρωπος που μπήκε στον Παναθηναϊκό χωρίς λόγο, οδήγησε την ΠΑΕ σε επίπεδο... πνιγμού και την πέταξε σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

Τώρα εάν υπάρχει και άλλος, πισινός του μπροστινού, είναι μια συζήτηση που μπορεί να γίνει σε... καφενειακό επίπεδο, αφού οι ενδείξεις δεν μπορούν να γίνουν αποδείξεις.

Τώρα για ποιο λόγο ένα ολόκληρο σύστημα δημοσιογράφων και όχι μόνο, έκανε τα γλυκά μάτια στον Mister SKAI, δεν χρειάζεται να το κάνω πενηνταράκια. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη...

Στο ερώτημα που τίθεται, εάν υπάρχει φως στο τούνελ, η απάντηση είναι "ναι", αλλά αργεί ακόμη...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter