Τρίτη, 22 Ιανουάριος 2019

Τελικά ποιος έβαλε το εκατομμύριο του Παϊρότζ;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφο)

Το σφύριγμα της λήξης της περιόδου για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου σήμανε και το (επίσημο) τέλος της... παρουσίας του Ταϋλανδού Παϊρότζ στη ζωή του Παναθηναϊκού. Η αλήθεια είναι άλλη...

Από την εμφάνιση του συγκεκριμένου fund είχα εκφράσει τις επιφυλάξεις μου, αφού υπήρχαν μία σειρά από γεγονότα (όχι εικασίες) που δεν "κόλλαγαν".

Μάλιστα για αυτή την άποψη δέχθηκα για μία ακόμη φορά φραστικές επιθέσεις από συγκεκριμένους "ανθρώπους" - προφίλ στο facebook, θεωρώντας ότι... αδικώ το φιλόδοξο πρότζεκτ. Άλλωστε όλα τα ΜΜΕ έγραφαν ότι η συμφωνία Π.Π. - Αλαφούζου είναι γεγονός. Για μία ακόμη φορά τους χαλάγαμε την... σιέστα.

Από την πρώτη ημέρα είχα εκφράσει τον προβληματισμό μου για τον Παϊρότζ, αφού ήταν παράδοξο ένας επενδυτής να κάνει την εμφάνισή του, λίγα 24ωρα μετά την εξοντωτική τιμωρία της ομάδας στην Ευρώπη, κάτι που σηματοδότησε και την μετέπειτα τιμωρία της και στην Ελλάδα.

Στην πορεία τα παράδοξα αυξήθηκαν. Ο νέος επενδυτής αδιαφόρησε για την απόφαση της ΠΑΕ να μετακινηθεί από τη Λεωφορό στο ΟΑΚΑ και πάνω απ' όλα έκλεισε τα μάτια του, τ' αυτιά του και την... τσέπη του κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Την πλήρη αλήθεια για την εμφάνιση - εξαφάνιση του Π.Π. προφανώς και δεν θα την μάθουμε ποτέ. Προφανώς ήταν ένα σχήμα που δεν είχε πρόθεση να επενδύσει στον Παναθηναϊκό.

Επίσης είναι προφανές ότι δεν... πήρε από την κυβέρνηση αυτά που ήθελε.

Τέλος είναι βέβαιο ότι ο Αλαφούζος και όσοι είναι μαζί του έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν ένα τοξικό τοπίο, που δεν επιτρέπει σε κανέναν σοβαρό επενδυτή να πλησιάσει τον Παναθηναϊκό. Και αυτό κατ' εμέ είναι και η χειρότερη είδηση για το "τριφύλλι".

Η ΠΑΕ έχει "χτίσει" ένα οικονομικό τείχος σε όποιον σκέφτεται να εμπλακεί με τον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ περιέργως εμφανίζει ένα χρέος που δεν ανταποκρίνεται στα γεγονότα της τελευταίας 10ετίας και το οποίο ουδείς μπορεί να ελέγξει. Πλην τριών - τεσσάρων ατόμων που έχει επιλέξει ο Αλαφούζος.

Ακόμη και το περιβόητο ένα εκατομμύριο που λέγεται ότι έβαλε ο Παϊρότζ είναι παράδοξο να προέρχεται από την τσέπη του Ταϋλανδού.

Ποιος θα έβαζε ένα εκατομμύριο και μετά από μία εβδομάδα θα εξαφανιζόταν;

Στον Παναθηναϊκό είναι προφανές ότι εξακολουθούν να παίζονται παιχνίδια και να παίζουν με τη νοημοσύνη του κόσμου.

Που θα βγάλει αυτή η ιστορία; Στην παρούσα φάση παραμένει τοπίο στην ομίχλη.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Αλαφούζος μπήκε στον Παναθηναϊκό - όχι φυσικά για να τον σώσει από την Γ' Εθνική (μην ακούγεται - διαβάζετε ατά τα παραμύθια), αλλά για αλλότριους σκοπούς.

Κάποτε, Θεού θέλοντος, θα τους μάθουμε και τότε ο Παναθηναϊκός θα απελευθερωθει και θα βρει ιδιοκτήτη και φυσικά τον δρόμο του Πρωταθλητισμού και των ευρωπαϊκών διακρίσεων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter