Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 31 Δεκέμβριος 2018

Το ανάθεμα στον Ουζουνίδη, ο Αλαφούζος ήταν "άγιος"...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφο)

Σε μία προσπάθεια να "αγιοποιηθεί" (ξανά) ο Γιάννης Αλαφούζος κυκλοφορεί ένα... ποίημα τελευταίας κοπής περί ευθύνης του Ουζουνίδη για όσα συνέβησαν την περσινή σεζόν. Να γελάσω ή να κλάψω γοερά...

Σύμφωνα λοιπόν με τους "σεναριογράφους" αυτής της δικαιολογίας, ο Αλαφούζος σταμάτησε να πληρώνει για να την "σπάσει" στον Ουζουνίδη επειδή ήταν "πολύ κωλόπαιδο"!

Το αστείο της δικαιολογίας ξεπερνάει και τις... απαντήσεις του Βλάση Τσάκα για τις καθυστερήσεις στην άφιξη του πρίγκιπα και των εμβασμάτων.

Το κακό είναι ότι στον Παναθηναϊκό σε αρκετές περιπτώσεις η μνήμη είναι ασθενής.

Γι' αυτό είμαστε εμεις εδώ να κάνουμε και πάλι τους... κακούς και να θυμήσουμε τα γεγονότα:

Ο Αλαφούζος άρχισε να κλείνει την κάνουλα την άνοιξη του 2017! Πριν καν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Ουζουνίδη. Από τότε άρχισαν οι απληρωσιές στους υπαλλήλους της ΠΑΕ, με αποτέλεσμα κάποιοι άνθρωποι που δούλευαν στο Κορωπί να παραιτηθούν αφού δεν μπορούσαν να ζήσουν.

Οπότε δεν κολλάει η δικαιολογία περί... Ουζουνίδη.

Άλλωστε τους μήνες που ακολούθησαν ο Αλαφούζος έκανε πράξη τις μεταγραφικές επιθυμίες του Ουζουνίδη, φέρνοντας 13 ποδοσφαιριστές. Προφανώς εάν δεν τον γούσταρε, δεν θα έκανε τόσες μεταγραφές.

Εκτός και εάν θεωρήσουμε ότι δεν γούσταρε τον Ουζουνίδη και για να τον τιμωρήσει έφερε παίκτες που δεν ήθελε να τους πληρώσει.

Αυτό όμως εάν συνέβαινε δεν θα είχε να κάνει με αντιπάθεια, αλλά με ψυχοπάθεια.

Οπότε το ανέκδοτο περί κόντρας Αλαφούζου - Ουζουνίδη για τους ζουλού και όχι για νοήμονες ανθρώπους.

Στην πορεία της περσινής σεζόν ο Αλαφούζος δεν λειτούργησε εκδικητικά για τον Ουζουνίδη, αλλά για τον Παναθηναϊκό. Θα έλεγα μάλιστα ότι η τακτική του Αλαφούζου ήταν υπέρ του Ουζουνίδη.

Ο προπονητής φαινόταν να παλεύει κόντρα στα προβλήματα, που δημιουργούσε η διοίκηση, με αποτέλεσμα ο Ουζουνίδης να γίνει πρώτος μάγκας και να εξασφαλίσει ένα ακόμη καλύτερο συμβόλαιο με την ΑΕΚ!

Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη των ανθρώπων του Αλαφούζου να δικαιολογήσουν τα περσινά του καμώματα που ταπείνωσαν τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν χρειάζεται να λένε ιστορίες για αγρίους.

Ο Αλαφούζος οδήγησε συνειδητά τον Παναθηναϊκό στην απαξίωση, όπως συνειδητά είναι συνεπής στις φετινές του υποχρεώσεις.

Απλά όταν ένας παράγοντας λειτουργεί έτσι μία φορά, είναι σχέδον βέβαιο ότι θα το επαναλάβει και γι' αυτό καλό θα ήταν άπαντες να είναι σε εγρήγορση και να μην παραμυθιάζονται με ότι μπαρούφα κυκλοφορεί.