Κυριακή, 24 Δεκέμβριος 2017

Το μοναδικό... λάθος στο πλάνο του Αλαφούζου!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(7 ψήφο)

Μειδιώ με όσους "παναθηναϊκάρες" σιχτιρίζουν -στις... εννιά του μακαρίτη- τον Γιάννη Αλαφούζο για το ανάθεμα που έριξε στον Παναθηναϊκό, στέλνοντας την ΠΑΕ στα τάρταρα! Λες και τώρα φάνηκε ότι μπήκε στο ποδόσφαιρο με σκοπό να στείλει το "τριφύλλι" στα... τσακίδια!

Και στο κάτω κάτω της γραφής εάν θέλετε να ξέρετε το μοναδικό... λάθος στο σχέδιο του Αλαφούζου ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου! Την πρώτη χρονιά με Αναστασίου και Νταμπίζα.

Αυτό ήταν το μοναδικό που δεν είχε προγραμματίσει. Ήρθε κατά... λάθος και γι' αυτό άλλωστε φρόντισε να διώξει τον Νταμπίζα λίγους μήνες αργότερα μην τυχόν και πάρει κανένα... Πρωτάθλημα!

Μιλώντας πριν από λίγες ημέρες μ' έναν φίλο, μου είπε μια μεγάλη αλήθεια: "Ο Αλαφούζος φόρτωσε την ΠΑΕ με 60-70 συμβόλαια, τα οποία πολύ απλά δεν τα πλήρωνε και έτσι έσκασε το μαγαζί... Γι' αυτό έκανε συνεχώς μεταγραφές. Ασταμάτητα".

Εάν κάτσεις και τα βάλεις κάτω, αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή είναι η πικρή αλήθεια. Έτσι σκάνε οι προσφυγές, έτσι υπάρχουν δεκάδες οφειλές και έτσι φυσικά το άνοιγμα έγινε χαωτικό!

Γι' αυτό απομακρύνθηκε ο Νταμπίζας, γι' αυτό έγιναν επιλογές από τα... αζήτητα και από το ποδοσφαιρικό ΚΑΤ, γι' αυτό στηρίχτηκε ο Στραματσόνι, γι' αυτό ήρθαν "ακριβές" μεταγραφές επί Ουζουνίδη. Μοναδικός σκοπός ήταν... μπουμ!

Λες και κάποιος του είπε να μπει από το... παράθυρο, σε μια κομβική στιγμή για την ΠΑΕ, να πάρει τις μετοχές από την οικογένεια Βαρδινογιάννη και εν συνεχεία να "τρέξει" ένα σχέδιο τύπου "χρηματιστηρίου" για τον Παναθηναϊκό. Τον... φούσκωσε με συμβόλαια και την κατάλληλη στιγμή, βάρεσε κανόνι!

Απλά την χρονιά του Νταμπίζα και του Αναστασίου, ο Αλαφούζος πόνταρε στο... ερυθρόλευκο παρελθόν του πρώτου (για να γίνει της κακομοίρας), αλλά δεν του έκατσαν τα αποτελέσματα! Ατύχησε και... ευτύχησε ο Παναθηναϊκός.

Στη συνέχεια όλα έγιναν κατά γράμμα. Βήμα βήμα. Ακόμη και όταν κατάλαβαν ότι ο Ουζουνίδης μπορεί να γίνει... Νταμπίζας και να φέρει την άνοιξη, φρόντισαν να του τραβήξουν την πρίζα και άντε γεια.

Επί σειρά ετών τα λέγαμε και τα γράφαμε, αλλά (τότε) ένας στρατός αυλικών φρόντιζε να μας κουνάει το δάκτυλο.

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter