Πράσινη Εξέδρα

Πράσινη Εξέδρα

Ο Θανάσης Βασιλείου, καθηγητής Πανεπιστημίου στη Γαλλία, γράφει για τον Δημήτρη Σαραβάκο, τον «άνθρωπο με το κίτρινο περιβραχιόνιο», που σαν σήμερα έβαλε τέλος στη σπουδαία καριέρα του.

Η ΠΑΛΕΦΙΠ δείχνει με κάθε τρόπο ότι είναι στο πλευρό του Ερασιτέχνη. Ο σύνδεσμος φίλων του Τριφυλλιού ανακοίνωσε ότι έδωσε 20.660 ευρώ στην "Μάνα του Λόχου".

Πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται ένας άνθρωπος, ώστε να «ξεχάσει» τις δημόσιες τοποθετήσεις του; Πόσο χρονικό διάστημα απαιτείται ώστε να πράξει τα ακριβώς αντίθετα από όσα έχει δηλώσειΣε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί κάποιος να διαψεύσει τον εαυτό του;

Τους τελευταίους μήνες αρκετοί φίλοι (με την ευρεία έννοια) με ρώτησαν για το Παναθηναϊκό Κίνημα. Άλλοι από πραγματικό ενδιαφέρον, άλλοι με διάθεση να με πικάρουν και άλλοι με σκοπό να το... απαξιώσουν.

 

(Δημοσεύουμε τo email ενός φίλου του Παναθηναϊκού)

 

Σύντομα αναμένεται να γίνει η παρουσίαση της ανακατασκευής της Λεωφόρου. Η είδηση λογικά προκαλεί μεγάλη ανακούφιση στον δήμαρχο Καμίνη.

Σάββατο, 22 Μάρτιος 2014

Το δικό μου «χωριό»

Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα εκτιμάς και σου λείπουν μόνο όταν τα χάνεις, η τα αλλοιώνει ο χρόνος τόσο πολύ που δυσκολεύεσαι να αναγνωρίσεις. Κάπως έτσι νιώθω κι εγώ για την Αθήνα. Μου λείπει τρομακτικά η Αθήνα των παιδικών μου χρόνων. Μου λείπει η πλατεία Μεσολογγίου, μου λείπουν τα σοκάκια του Μετς και μου λείπουν οι χωματόδρομοι και οι αυλές στο νέο Παγκράτι.

Ξημέρωσε Καθαρή Δευτέρα... Από τις καθαρότερες που θυμάμαι από παιδί μικρό...Και πάντως η καθαρότερη των τελευταίων 18 ετών από όσο είμαι σε θέση να θυμάμαι... Σε αυτό δε συνέβαλλε ο βόρειος άνεμος που έδιωξε τα νέφη, ούτε η καταρρακτώδης βροχή που ξέπλυνε τους ρυπασμένους δημόσιους χώρους της μεγαλούπολης στην οποία δραστηριοποιούμαστε - θεώρωντας ότι ζούμε...

 

(Ζητάμε εκ των προτέρων συγγνώμη, αφού ο φόρτος εργασίας δεν μάς επέτρεψε να δημοσιεύσουμε το κείμενο την Καθαρή Δευτέρα. Έλα όμως που τέτοια κείμενα δεν πρέπει να χάνονται...)

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο δήμαρχος Αθηνών τοποθετήθηκε σε δυο τηλεοπτικές εκπομπές (mega, ant1) για το θέμα του γηπέδου του Παναθηναϊκού, επαναλαμβάνοντας τις θέσεις του σχεδόν με τις ίδιες φράσεις.

 

Κυριακή, 09 Φεβρουάριος 2014

Ανακοίνωση καμπάνιας - λαχειοφόρου!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο εξωτερικό (Panathinaikos Supporters Abroad) συνεχίζοντας τις προσπάθειες στήριξης και ενίσχυσης του Ερασιτέχνη κάνουν λαχειοφόρο με σπουδαία δώρα.

 

Πηγή: www.paoabroad.com

Join us on Facebook
Follow us on Twitter