Τρίτη, 17 Σεπτέμβριος 2013

Ανακοίνωση με πολλά μηνύματα από το κλαμπ των Χανίων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφο)

Η ανακοίνωση του Hania CLUB GATE 13 για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Παναθηναϊκου με τον Πλατανιά.

"Το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Πλατανιά ανήκει πλέον στον παρελθόν και ευτυχώς όλα κύλισαν ομαλά για όλες τις πλευρές παρόλα αυτά επειδή κάποια πράγματα είναι πιο σημαντικά από αγώνες και ομάδες ο σύνδεσμος μας θα ήθελε να τοποθετηθεί για ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός που έλαβε μέρος στο γήπεδο των Περιβολίων.

 

Από την αρχή της εβδομάδας είχαμε αναφέρει με σχετικές ανακοινώσεις ότι θα τιμήσουμε κάποια αδέρφια μας που δε βρίσκονται δίπλα μας με το δικό μας τρόπο. Έτσι με την έναρξη του παιχνιδιού σηκώθηκε ένα πανό στη μνήμη των παιδιών αυτών.

 

Προς έκπληξη μας όταν φωνάξαμε όλοι ΄΄παο γερά παίξε για τα αδέλφια μας που βρίσκονται ψηλά'' σημαντική μερίδα του κόσμου του πλατανιά άρχισε τις γιούχες. Δε ξέρουμε με πια λογική έγινε αυτό και πόσο μάγκες αισθάνθηκαν όσοι το έκαναν αυτό, το μόνο που θέλουμε να ευχηθούμε σε αυτούς τους ανθρώπους (εάν μπορούν να χαρακτηριστούν σαν άνθρωποι φυσικά) ...είναι να μην νιώσουν ποτέ τον πόνο που ένιωσαν οι συγγενείς τον παλικαριών αυτών.

 

Ειδικά οι φίλαθλοι της ομάδας του πλατανιά η οποία έχει και αυτή αδικοχαμένα παιδιά θα έπρεπε να είναι πιο ευαίσθητοι σε τέτοια θέματα.

 

Δε θέλουμε να δώσουμε άλλη συνέχεια στο θέμα απλά το θεωρήσαμε υποχρέωση μας να βγει αυτή η ανακοίνωση ειδικά από τη στιγμή που στην κερκίδα μας στο γήπεδο των περιβολίων ήταν αδερφικοί φίλοι των παλικαριών αυτών".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter