Κυριακή, 25 Μάιος 2014

Ψηφίζω Παναθηναϊκό Κίνημα, ψηφίζω... υγεία, μακριά από το αρρωστημένο και ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφο)

Τους τελευταίους μήνες αρκετοί φίλοι (με την ευρεία έννοια) με ρώτησαν για το Παναθηναϊκό Κίνημα. Άλλοι από πραγματικό ενδιαφέρον, άλλοι με διάθεση να με πικάρουν και άλλοι με σκοπό να το... απαξιώσουν.

 

(Δημοσεύουμε τo email ενός φίλου του Παναθηναϊκού)

 

 

Η απάντηση ήταν εύκολη. Το Παναθηναϊκό Κίνημα είναι η πιο ξεκάθαρη ψήφος. Πρώτα και κύρια στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό και δεύτερον καταψηφίζουμε το υπάρχον πολιτικό σύστημα.

 

Δεν ξέρω τι λένε τα κανάλια, ούτε καν ακούω πλέον τους πολιτικούς. Είμαι πλέον σε θέση ν' αντιληφθώ ότι όλοι μάς λένε ψέματα.

 

Ακούς τον πρωθυπουργό και αισθάνεσαι ότι ζεις στην... Ελβετία! Σου μιλάνε για ανάπτυξη, πλεόνασμα, θέσεις εργασίας και πίσω από τη πλάτη σου, ετοιμάζουν νέους φόρους, νέα χαράτσια, νέους... θανάτους!

 

Συγνώμη, κύριε Σαμαρά, αλλά πως είναι δυνατόν να ζητάτε τη ψήφο του κοσμάκη, όταν δεν κάνατε τίποτα απ' όσα είχατε υποσχεθεί προεκλογικά;

 

Τουλάχιστον ο... Μαυρογυαλούρος, όταν έμαθε τι έκαναν οι "από κάτω" παραιτήθηκε! Πότε θα το πράξει αυτό και ένας πολιτικός;

 

Μετά βγαίνει ο Βενιζέλος και σε εκβιάζει ότι εάν δεν τον ψηφίσεις, θα πέσει η κυβέρνηση και θα χαθεί η σταθερότητα! Αυτό λέγεται σοβαρή πολιτική στάση!

 

Δυστυχώς ακόμη και η αξιωματική αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ) είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει ωριμάσει ακόμη και ότι έχει πρόγραμμα, χωρίς να ξέρει τι θα κάνει...

 

Ανάλογα επιχειρήματα θα μπορούσα να γράφω και για τα υπόλοιπα κόμματα. Κανένα ίχνος σοβαρότητας. Μάς κοροιδεύουν μπροστά στα μούτρα μας. Θεωρούν ότι απευθύνονται σε εκείνους που πάνε ακόμη και σήμερα σε εκλογικά κέντρα και ρωτούν "ποιον στηρίζετε;" και "ποιον να ψηφίσουμε;".

 

Γι' αυτό επαναλαμβάνω η μοναδική καθαρή φωνή είναι το Παναθηναϊκό Κίνημα. Αυτό στηρίζω, αυτό ψηφίζω. Κόντρα στο σύστημα...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter