Πέμπτη, 16 Οκτώβριος 2014

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη η ΠΑΛΕΦΙΠ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφο)

Η ΠΑΛΕΦΙΠ δείχνει με κάθε τρόπο ότι είναι στο πλευρό του Ερασιτέχνη. Ο σύνδεσμος φίλων του Τριφυλλιού ανακοίνωσε ότι έδωσε 20.660 ευρώ στην "Μάνα του Λόχου".

Η ανακοίνωση της ΠΑΛΕΦΙΠ

"Η Πανελληνία Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού ενημερώνει τα ΜΕΛΗ ΤΗΣ ότι ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της συνδρομής της στην εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλει και φέτος η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, όχι μόνο για την απρόσκοπτη λειτουργία, αλλά και την περαιτέρω ενίσχυση των τμημάτων της "Μάνας του Λόχου".

Και λέμε το "πρώτο μέρος", γιατί θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα είναι και το τελευταίο στην πορεία μιας αγωνιστικής περιόδου, που ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όσο ποτέ, ταπεινούς εργάτες στο πλευρό του.

Η ΠΑΛΕΦΙΠ παρέδωσε στην διοίκηση του Eρασιτέχνη το χρηματικό ποσό των 20.660 ευρώ. Οι 10.660 ευρώ αντιστοιχούν στην ενίσχυση του ερασιτέχνη από την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ποδοσφαίρου και οι υπόλοιπες 10.000 ευρώ εκταμιεύτηκαν από την ετήσια συνδρομή-εγγραφή των μελών μας στη λέσχη.

Όλοι μαζί προχωρούμε στο πλευρό του Παναθηναϊκού μας, αρωγοί στον δύσκολο, αλλά καθαρό δρόμο που πορεύεται για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της οικονομικής συγκυρίας και όχι μόνο, πιστοί στο σύνθημα που δεν έπαψε ποτέ να δονεί τα γήπεδα όλης της χώρας, "στις χαρές και στις λύπες μαζί..." ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ.

Το Δ.Σ. ΠΑΛΕΦΙΠ".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter