Παρασκήνιο

Απανωτά limit up χτυπούν οι μετοχές της Βασιλικής Νταντά στο μουσικό... χρηματιστήριο, η οποία βλέπει την καριέρα της να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor θα παρακολουθήσουμε ένα αγώνισμα ασυλίας, στο οποίο και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να την κερδίσουν. 

Η εκρηκτική Naya, μετά την πρόσφατη επιτυχημένη συνεργασία της με την Κατερίνα Στικούδη στο ντουέτο «Οξυγόνο» επανέρχεται με ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι.

Παρά το γεγονός ότι ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ είχε φροντίσει τις τελευταίες ημέρες να μην γίνονται διαρροές, τα πράγματα άλλαξαν και στην μεσημεριανή εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο Δημήτρης Γιώτης είναι από τους λιγοστούς τραγουδιστές που, παρά την κρίση που υπάρχει και στον χώρο της μουσικής, βλέπει συνεχώς τις… μετοχές του να ανεβαίνουν, καθώς έχει καταφέρει να «μιλάει» στην καρδιά του κόσμου.

O Αδάμ Τσαρούχης συνεχίζει να εκπλήσσει άπαντες, όχι μόνο για τις αποδεδειγμένα μεγάλες φωνητικές του ικανότητες, αλλά και για τα είδη τραγουδιών που μπορεί να υποστηρίξει.

Τις τελευταίες ήμερες γίνεται ένας κακός χαμός με την αποκάλυψη του Τανιμανίδη για την κλοπή φαγητού και το «εμπόριο» ή αν θέλετε την «μαύρη αγορά» των παικτών του Survivor με ντόπιους.

Όλο το ρεπορτάζ στο youweekly.gr

Ο Λάμπρος Χούτος αποχαιρέτησε το Survivor, αφού το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να στηρίξει την Λάουρα, τον Κοκκινάκη και τον Αγγελόπουλο.

Βοηθός διαιτητή από άλλο... ανέκδοτο στα γήπεδα της Βραζιλίας, κάνοντας τους θεατές να βλέπουν μόνο το... σημαιάκι.

Μία νέα πρωτοπόρα εφαρμογή, πλήρης, ευανάγνωστη και αρκετά χρήσιμη «γεννήθηκε» πριν λίγο διάστημα από δημιουργικά μυαλά από την Κρήτη και ήδη έχει προλάβει να κλέψει τις εντυπώσεις για τη λειτουργικότητά της.

Σελίδα 1 από 36
Join us on Facebook
Follow us on Twitter