Παρασκήνιο

Πολλά ζευγάρια κατά την διάρκεια του γάμου τους αισθάνονται την ανάγκη να ανακαλύψουν που έχει πάει η σεξουαλικότητα που βίωναν κάποτε. Μερικές φορές το ενδιαφέρον για σεξ χάνεται από έναν άντρα η μία γυναίκα όταν υπάρχει μια μόνιμη συντροφικότητα.

 

Μπορεί το σεξ να είναι ότι καλύτερο όταν όμως γίνει μανία αποτελεί πρόβλημα στη ζωή σας και στις σεξουαλικές σας συνήθειες. Αν αισθάνεστε εθισμένοι στο σεξ μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω προειδοποιητικά σημάδια για να σιγουρευτείτε.

 

Eίναι λαμπερή, οι φωνητικές της ικανότητές δεν αμφισβητούνται από κανένα, ενώ παράλληλα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να βλέπει την καριέρα της να είναι συνεχώς σε ανοδική τροχιά.

 

 

Ο Μάκης Δημάκης τόσα χρόνια στις πίστες έχει δεί πολλά. Το συγκεκριμένο όμως σκηνικό πρέπει να του έχει μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό.

Θα μπορούσε κανείς να πει πως ζούμε εδώ και χρόνια σε ένα τεράστιο party οικονομικής ανισότητας. Ο διαχωρισμός σε «πλούσιοι» και «φτωχοί» καλά κρατεί. Κι όμως, η συγκεκριμένη διαφοροποίηση έφτασε σε μία άλλου είδους κορύφωση. Πια, υπάρχουν οι πλούσιοι και υπάρχουν αυτοί που κάνουν τους πλούσιους να ζητάνε δανεικά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αγοράσει πρόσφατα το δικό της σπίτι στην Αθήνα και μάλιστα στα νότια προάστια με θέα τη θάλασσα!

Η Σκάρλερ Γιόχανσον θα είναι μια από τις εκρηκτικές παρουσίες του φετινού Super Bowl στο πιο ακριβό σόου της ιστορίας.

Η Ελεονώρα Μελέτη, μετά τις πιπεράτες φωτογραφίες στο κλειστό του ΟΑΚΑ, φροντίζει να σαγηνεύει τον ανδρικό πληθυσμό, με "καρέ" από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Ο Τζουντ Σισέ (διατηρεί το επώνυμο του πρώην άνδρα της, αφού εδώ και μήνες έχουν χωρίσει) πυκνά συχνά σκανδαλίζει, με τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media!

Η Μύκονος αποτελεί... must προορισμό για τους ξένους ποδοσφαιριστές και στο κοσμοπολίτικο νησί βρέθηκαν ο Μλάντεν Πέτριτς του Παναθηναϊκού μαζί με τον Πατίμ Κασάμι που θα φορά την φανέλα του Ολυμπιακού από την νέα αγωνιστική περίοδο.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter