Παρασκήνιο

Ο νεαρός λαϊκός τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη Θέμης Παναγιωτίδης, αφού κέρδισε τις εντυπώσεις με τα sold out live του σε όλη την Ελλάδα, κυκλοφορεί το δεύτερο τραγούδι του «Πήρα Δεν Σε Βρήκα», σε στίχους του γνωστού δημιουργού των μεγάλων επιτυχιών Θάνου Παπανικολάου & μουσική του ίδιου του Θέμη.

Δεν έχει απασχολήσει ποτέ με την προσωπική της ζωή, όπως συνηθίζουν αρκετοί στον χώρο του τραγουδιού, καθώς διαθέτει το πιο βασικό «όπλο» για να κρατηθεί κάποιος στην πρώτη μουσική γραμμή και αυτό δεν είναι άλλο τη φωνή της.

O Δημήτρης Γιώτης αποδεικνύει για ακόμη μία φορά ότι είναι ανήσυχο πνεύμα. Ο γνωστός τραγουδιστής μετά την επιτυχία που σημείωσε με το τραγούδι «Βάλε Χρώμα» αποφάσισε να μας εκπλήξει για ακόμη μία φορά, διασκευάζοντας μαζί με δύο από τα ιδρυτικά μέλη του ιστορικού συγκροτήματος «Ζιγκ Ζαγκ», τον Δημήτρη Παρασκευόπουλο και τον Δημήτρη Ζμπέκο, τη μεγάλη επιτυχία τους «Απολύομαι».

Λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας, η Σόφη Πασχάλη μίλησε στην κάμερα του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι είναι αυτό που την πίκρανε.

Με την αποχώρηση της Σόφης Πασχάλη και μετά από όσα ειπώθηκαν κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου, φαίνεται πως η ομάδα των διασήμων θα χρειαστεί πολύ για να γίνει και πάλι… ομάδα.

Με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο ο υπογράφων (Μπάμπης Παπαφιλιππάκης) δεν είχε την τύχη μέχρι σήμερα να γνωριστεί ποτέ προσωπικά. Κι όμως τον ξέρει καλά. Από τα τραγούδια του. Άλλωστε όταν κάποιος ντύνει μουσικά ένα κομμάτι κάνει κατάθεση ψυχής. Και τον γνωρίζει όχι μόνο μέσα από αυτά που έχουν γίνει σουξέ.

Ο Γιώργος Βεληβασάκης είναι ένας από τους τραγουδιστές της νέας γενιάς που έχει ξεχωρίσει λόγω της φωνής του αλλά και του χαρακτήρα του.

 

Οι REC συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τα τραγούδια τους και το γεγονός ότι αποτελούν το Νο1 Urban Pop συγκρότημα για μία ακόμη σεζόν αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Έχει ξεχωρίσει για το ταλέντο του στη λύρα και φροντίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ με τα τραγούδια του και τις εμφανίσεις του τόσο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποφεύγοντας να «εκθέσει» στη δημοσιότητα την προσωπική του ζωή.

Οι συνθήκες που επικρατούν στο reality Survivor είναι πολύ ακραίες τόσο για το σώμα όσο και για την ψυχολογία των παικτών!

Join us on Facebook
Follow us on Twitter