Τετάρτη, 12 Απρίλιος 2017

Protasis: Η πρωτοπόρα εφαρμογή για τον γάμο και τη βάφτιση που «γεννήθηκε» στην Κρήτη

Μία νέα πρωτοπόρα εφαρμογή, πλήρης, ευανάγνωστη και αρκετά χρήσιμη «γεννήθηκε» πριν λίγο διάστημα από δημιουργικά μυαλά από την Κρήτη και ήδη έχει προλάβει να κλέψει τις εντυπώσεις για τη λειτουργικότητά της.

Ο λόγος για το Protasis που έχει σκοπό να βοηθήσει όλους όσους επιθυμούν παντρευτούν ή σκοπεύουν να βαφτίσουν το αγγελούδι τους.

Κι επειδή, ως γνωστόν, και οι δύο τελετές χρειάζονται μεγάλη προετοιμασία και αρκετό ψάξιμο ήρθε η συγκεκριμένη εφαρμογή για να σας λύσει τα χέρια και να σας βοηθήσει να οργανώσετε αυτή την ημέρα με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος.

Το Protasis, συγκεντρώνει για εσάς τις καλύτερες επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες, τους αρμόδιους τους είδους και με το πάτημα ενός κουμπιού όλα γίνονται πιο εύκολα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρίζει πλήρως όλα τα κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό IOS, για όλα τα IPHONE, όπως επίσης όλα τα τηλέφωνα με λειτουργικό android γεγονός που την κάνει ευκολότερη στη λειτουργία της.

Παράλληλα άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι διατίθεται στο app store δωρεάν και στο Google play για τους τελικούς χρήστες.

Μάλιστα καλύπτει όλες τις χρήσεις online & offline και αν ο χρήστης συνδεθεί μια φορά (όταν την εγκαταστήσει), κατεβαίνουν όλες οι επιχειρήσεις στο κινητό του και αποθηκεύονται.

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν είναι offline έχει πρόσβαση και πληροφορία εκτός από φωτογραφίες και κάποιες λειτουργίες χαρτών που αποστέλλονται από διακομιστές μόνο σε online χρήση.

Αυτό επιτρέπει στην εφαρμογή να ανανεώνει πολύ γρηγορότερα δεδομένα και να παραμένει σε πολύ μικρό μέγεθος σαν Αpp (περίπου 12ΜΒ).

Μια δοκιμή θα σας πείσει για το πόσο εύκολες μπορεί να κάνει τις δύο σημαντικές στιγμές της ζωής σας.

image.ashx

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter