Ρεπορτάζ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε πως είχε διαφορετικές φιλοδοξίες όταν πήγε στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, προτεραιότητα δική του και όσων έχουν μείνει να παλεύουν «είναι η σωτηρία της ομάδας».

Ανέβηκαν οι τόνοι στη χθεσινή εκδίκαση της υπόθεσης του Γενς Βέμερ, όπου η πλευρά του ποδοσφαιριστή ζητάει να καταβληθούν οι 500.000 ευρώ σε 10 δόσεις, ενώ εκείνη του Παναθηναϊκού έχει αντιπροτείνει τις 45 δόσεις λόγω της τραγικής οικονομικής κατάστασης.

Τετάρτη, 17 Ιανουάριος 2018

"Τους τιμωρώ..."

Τα σενάρια για την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό είναι πολλά. Άλλα καταστροφικά, άλλα αισιόδοξα. Στα περισσότερα είναι αλήθεια ότι εμπλέκεται εμμέσως η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Τη λύση της συνεργασίας του Μπράιαν Καμπέσας με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε -μεταξύ άλλων- η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ.

Σε μία σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο Δημός Βερύκιος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha». Η συνεργασία Πατέρα-Τσίπρα και οι συζητήσεις του Πρωθυπουργού με επιχειρηματίες, στο Μέγαρο Μαξίμου!

Συνεχίζει την ανοδική του πορεία στον χώρο του πενταγράμμου o Θέμης Παναγιωτίδης.

Κυριακή, 14 Ιανουάριος 2018

Aπαιτούμε συνάντηση με Αλαφούζο

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία εξέδωσε ανακοίνωση μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό...

Οι ροκάνες σταμάτησαν να χτυπούν. Η Αθλητική Ηχώ διπλώθηκε και μπήκε στην τσέπη, στην καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη πετάχτηκε τσαλακωμένη μέσα σε κάποιον κάδο. Οι πλανόδιοι πωλητές έπαψαν να φωνάζουν «λεμονάδα - τσιπς - κωκ - σάμαλι έχω λέγετε!».

(To κείμενο του Αριστοτέλη Μπενόγλου που αναρτήθηκε στο facebook)

Απελπιστική είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, καθώς στα ταμεία της ΠΑΕ δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για να καλύψουν τα έξοδα του αγώνα με την Λαμία αλλά και της διαμονής στη Λιβαδειά!

 

Σελίδα 1 από 568
Join us on Facebook
Follow us on Twitter