Ρεπορτάζ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πλατανιά τον Αντρές Τσάβες, ο οποίος αναμένεται να φορέσει για πρώτη φορά την πράσινη φανέλα - Μέσα και ο Ματίας Γιόχανσον.

Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017

Πωλητήριο σε Ζέκα

Η Κοπεγχάγη κατέθεσε πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Ζέκα. Ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά, αλλά η «φωτιά» δεν έχει σβήσει.

Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017

Πέρασε ιατρικά ο Τζανδάρης

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Φάνη Τζανδάρη στον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος, προέβλεψε ότι ξεχωρίζουν οι ομάδες της πρώτης πεντάδας του περυσινού πρωταθλήματος και ευχήθηκε να κερδίζει ο καλύτερος τα ματς.

Σάββατο, 19 Αύγουστος 2017

H "πρώτη" του Τσάβες

Φουριόζος ξεκίνησε τις προπονήσεις του με την πράσινη φανέλα και το τριφύλλι στο στήθος ο Αργεντινός επιθετικός, Αντρές Τσάβες.

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε επίσημα ότι ψήφισε λευκό στις εκλογές της ΕΠΟ και επεσήμανε ότι δεν έβαλε υποψηφιότητα εκπρόσωπός του στην εκπροσώπηση της Λίγκας, καθώς δεν τον ενδιαφέρει η διοίκησή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

O Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Κοπεγχάγης για τον Κάρλος Ζέκα.

Παρασκευή, 18 Αύγουστος 2017

Παλεύει για Εμανουέλ Ινσούα

Ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση απόκτησης αριστερού μπακ και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περίοπτη θέση στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη κατέχει ο 26χρονος Αργεντινός, Εμανουέλ Ινσούα!

Παρασκευή, 18 Αύγουστος 2017

Το νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ

Μετά την εκλογή του Βαγγέλη Γραμμένου στην προεδρία της Ομοσπονδίας εξελέγησαν επίσης και τα υπόλοιπα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter