Ερασιτέχνης

Πλέον, η απόφαση είναι οριστική: ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπαίνει στον Ερασιτέχνη. Ο Παναθηναϊκός διανύει τις χειρότερες ημέρες του, ιδιαίτερα στα ερασιτεχνικά σπορ και η τονωτική ένεση ήταν απαραίτητη, δίχως αμφιβολία. Η... ένεση αυτή θα έρθει τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο αναδιοργάνωσης των τμημάτων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sdna.gr, λοιπόν, ο κύβος ερρίφθη και ο Γιαννακόπουλος μπαίνει μπροστά!

Στο πλευρό ανθρώπων που έχουν χτυπηθεί από τη μοίρα, αλλά και την οικονομική κρίση βρέθηκαν οι παλαιστές του Παναθηναϊκού μοιράζοντας, κουβέρτες, ρούχα, παπλώματα και φαγητά σε αστέγους.

Κόντρα στις αντιξοότητες της οικονομικής κρίσης, αλλά και όσων συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και έχουν άμεσο αντίκτυπο στον Ερασιτέχνη, το τμήμα της πάλης του «τριφυλλιού» αντιστέκεται, μάχεται και προετοιμάζεται να προσθέσει και άλλους τίτλους στην ένδοξη τροπαιοθήκη των «πρασίνων».

Σάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017

Μήνυμα ενότητας από Μακρόπουλο

Σε έκτακτο Δ.Σ  οι Παλαίμαχοι Πρωταθλητές εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, παράλληλα διατηρώντας την αισιοδοξία τους, για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση για το γεγονός ότι η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε θα αποζημιώσει μετακινήσεις σωματείων εξέδωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Τετάρτη, 09 Αύγουστος 2017

"Ευχαριστώ" Πλυτά στους πολίστες

Με γραπτή του δήλωση ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού και αντιπρόεδρος της διοίκησης πρωτοδικείου του ερασιτέχνη Νίκος Πλυτάς ευχαριστεί τους παίκτες του συλλόγου που θα στελεχώσουν την ομάδα της νέας σεζόν που θα αγωνιστεί στην Α2.

O Eρασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα πόλο θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του Πρωταθλήματος.

O Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει τη συνεργασία σε μορφή χορηγίας από το ΡΑΔΙΟ Παρθενών ως Χορηγό επικοινωνίας, από τον οποίο εκπέμπεται η αθλητική εκπομπή Green Voice Panathinaikos.

Ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να κατευνάσει το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί μετά την ίδρυση τμήματος Futsal εξέδωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Σελίδα 1 από 47
Join us on Facebook
Follow us on Twitter