Ερασιτέχνης

Σάββατο, 30 Σεπτέμβριος 2017

Μήνυμα ενότητας από Μακρόπουλο

Σε έκτακτο Δ.Σ  οι Παλαίμαχοι Πρωταθλητές εξέφρασαν τις ανησυχίες τους, παράλληλα διατηρώντας την αισιοδοξία τους, για το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Ανακοίνωση με την οποία παίρνει θέση για το γεγονός ότι η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης σε θα αποζημιώσει μετακινήσεις σωματείων εξέδωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Τετάρτη, 09 Αύγουστος 2017

"Ευχαριστώ" Πλυτά στους πολίστες

Με γραπτή του δήλωση ο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού και αντιπρόεδρος της διοίκησης πρωτοδικείου του ερασιτέχνη Νίκος Πλυτάς ευχαριστεί τους παίκτες του συλλόγου που θα στελεχώσουν την ομάδα της νέας σεζόν που θα αγωνιστεί στην Α2.

O Eρασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα πόλο θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία του Πρωταθλήματος.

O Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει τη συνεργασία σε μορφή χορηγίας από το ΡΑΔΙΟ Παρθενών ως Χορηγό επικοινωνίας, από τον οποίο εκπέμπεται η αθλητική εκπομπή Green Voice Panathinaikos.

Ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να κατευνάσει το θόρυβο που έχει δημιουργηθεί μετά την ίδρυση τμήματος Futsal εξέδωσε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Τρίτη, 08 Αύγουστος 2017

Nέο τμήμα στο ποδόσφαιρο Futsal

Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη αγωνίζεται καθημερινά να αντιμετωπίσει τα oικονομικά προβλήματα που κληρονόμησε, σε αυτή την pροσπάθεια της εντάσσεται, η συνεργασία με τον ιστορικό σύλλογο στο Futsal ΑΘΗΝΑ 90.Η συγκεκριμένη συνεργασία θα αποφέρει μόνο ΕΣΟΔΑ καθότι αυτό είναι ξεκαθαρισμένο από τη συμφωνία των δύο μερών .

Τρίτη, 01 Αύγουστος 2017

Το "ευχαριστώ" του Ερασιτέχνη

O Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωση ευχαρίστησε όσους φίλους της ομάδας ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν, μέσω του τραπεζικού λογαριασμού στον Όμιλο.

Με αίτημα στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δεχθεί συνάντηση με το νέο πρόεδρο του Ερασιτέχνη Π.Α.Ο Τάκη Οικονομόπουλο, ξεκίνησε τις εργασίες της, η νέα διοίκηση, προκειμένου να τον ενημερώσει για την υπάρχουσα κατάσταση που επικρατεί στη Μάνα του λόχου.

Σελίδα 1 από 47
Join us on Facebook
Follow us on Twitter