Πέμπτη, 24 Μάιος 2018

Ο Γιαννακόπουλος αναλαμβάνει τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πλέον, η απόφαση είναι οριστική: ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπαίνει στον Ερασιτέχνη. Ο Παναθηναϊκός διανύει τις χειρότερες ημέρες του, ιδιαίτερα στα ερασιτεχνικά σπορ και η τονωτική ένεση ήταν απαραίτητη, δίχως αμφιβολία. Η... ένεση αυτή θα έρθει τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο αναδιοργάνωσης των τμημάτων.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sdna.gr, λοιπόν, ο κύβος ερρίφθη και ο Γιαννακόπουλος μπαίνει μπροστά!

Μάλιστα, την Πέμπτη (24/5, 18:00) το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στο έκτακτο συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και να προκηρυχθούν εκλογές. Η αντίδραση της προσωρινής διοίκησης Πλυτά ήταν άμεση και το έκτακτο Δ.Σ. της Πέμπτης, στο οποίο μόνο θέμα θα είναι ο ορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών, θα σημάνει και επίσημα τις σπουδαίες εξελίξεις.

Για να διεξαχθούν οι εκλογές απαιτείται ένα διάστημα περίπου δύο εβδομάδων. Άρα, όλα δείχνουν πως οι εκλογές θα γίνουν μέσα στον Ιούνιο. Τη δεδομένη χρονική στιγμή μιλάμε για το μοναδικό ψηφοδέλτιο που υπάρχει και δύσκολα θα βρεθεί άλλος να μπορέσει να μπει απέναντί του.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια εξαιρετικά χαρμόσυνη είδηση για τους φίλους του «τριφυλλιού», με τη διοικητική παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επεκτείνεται και στα υπόλοιπα τμήματα, πέραν του μπάσκετ.

Η εξέλιξη αυτή σε πρώτη φάση θα σημάνει και την αναγέννηση των τμημάτων. Επιπλέον, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι ορισμένα από αυτά τα τμήματα θα τεθούν ξανά σε καθεστώς πρωταθλητισμού.

Όμως, πέραν των τίτλων και των διακρίσεων, το πιο σημαντικό είναι ότι θα επιχειρηθεί να γίνει εξυγίανση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, του οποίου τα χρέη σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις ξεπερνούν τα 3.000.000 ευρώ και έχουν δημιουργηθεί είτε από κακή διαχείριση είτε -κυρίως- από την κάθετη πτώση των εσόδων, που προέρχονται από το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο αποτελεί και τον βασικό αρωγό του Ερασιτέχνη, λόγω της χρήσης του γηπέδου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter