Τετάρτη, 11 Απρίλιος 2018

Αφαιρέθηκαν από σήμερα τρεις βαθμοί από τον Παναθηναϊκό!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

H διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αφαίρεσε τους τρεις βαθμούς από τους πράσινους μετά την απόφαση του αρμόδιου οργάνου της ΕΠΟ.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο πέντε ημερών μετά το ματς με τον Ατρόμητο για να τους πάρει πίσω αφού πρώτα εξοφλήσει τον Γερμανό (ως την Παρασκευή 20/4).

Έτσι μετά από αυτήν την εξέλιξη το τριφύλλι βρίσκεται στην 11η θέση με 29 βαθμούς. Υπενθυμίζεται πως όσο δεν εξοφλείται ο παίκτης σε κάθε αγώνα η ομάδα έχει αφαίρεση τριών βαθμών και στις τρεις αφαιρέσεις έρχεται αυτόματα και υποβιβασμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στη Super League τη Μ. Τρίτη 03/04/2018 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Vemmer, από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter