Τρίτη, 07 Νοέμβριος 2017

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από Μαραγκουδάκη

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφο)

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από το πρώην μέλος του Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Θοδωρή Μαραγκουδάκη στη σελίδα του στο facebook.

Στις 13 Οκτώβρη 2017 "ειδοποιήθηκα" να σταματήσω τη συλλογή των υπογραφών για γενική συνέλευση και εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Δεν αποκαλύπτω κάποιο μυστικό εξηγώντας σας πως η "ειδοποίηση" προήλθε από τη Θύρα 13, διότι ΚΑΙ το έγραψα απ' την αρχή ΚΑΙ γενικά γνωστό είναι.

Δεν ξέρω αν είναι... το ίδιο γνωστό, ότι... ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ - και δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο γι' αυτό.

Πέρα, ωστόσο, από τη γεγονός της ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ (το ξανατονίζω!...) παύσης αυτής της προσπάθειας, υπήρχε και η παράλληλη δέσμευση... εκείνων που με ειδοποίησαν να σταματήσω, ότι "θα κινήσουν εκείνοι τις διαδικασίες" για γενική συνέλευση, εκλογές και οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ - ώστε να μάθουμε επιτέλους ΠΟΣΟ είναι το χρέος και ΠΟΙΑ είναι η ιστορία του, δηλαδή ΠΟΙΟΙ και ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ το δημιούργησαν και έτσι να σταματήσουμε να τρώμε το σανό που μας ταϊζουν από... διάφορες κατευθύνσεις.

Και επειδή "θα κινούσαν εκείνοι τις διαδικασίες" και "δεν ήθελαν μεμονωμένες κινήσεις" που υποτίθεται ότι μπορεί να... έκαιγαν το όλο θέμα (πώς ακριβώς θα το έκαιγαν δεν καταλαβαίνω βέβαια...), σε συνδυασμό με το... αναγκαστικό της υπόθεσης, έκανα πίσω.

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ.

ΕΙΚΟΣΙΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ, πολύτιμες από άποψη χρόνου, διότι όπως όλοι λένε, η ομάδα βαδίζει στην οικονομική καταστροφή, επιζεί (αν αυτό λέγεται ζωή...) με ενέσεις που... την αποδυναμώνουν συστηματικά, δηλαδή με πωλήσεις παικτών που ήδη έγιναν (Βλαχοδήμος) ή ετοιμάζονται (ούτε να σκεφτώ θέλω τα ονόματα και να τα γράψω...) - και σε όλο αυτό το διάστημα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΦΥΛΛΟ.

Τα μόνα που έγιναν είναι τα εξής:

1) Η ανακοίνωση του Βασίλη Κωνσταντίνου να... ξεχάσουμε το παρελθόν (!!!) και να βάλουμε... ό,τι έχουμε ευχαρίστηση στους λογαριασμούς της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Χωρίς τίποτα να αλλάξει διοικητικά ούτε σε επίπεδο Συμμαχίας ούτε σε επίπεδο ΠΑΕ. Με αποτέλεσμα να μαζευτούν, όπως ήταν φυσικό... δυο πιάτα φακές.

2) Η έκδοση των διαρκείας των 100 ευρώ που διατέθηκαν μέσω των συνδέσμων. Σίγουρα αυτή την κίνηση δεν μπορεί να την κατακρίνει ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ κάποιος, καθώς μάλιστα όσοι αγόρασαν αυτά τα διαρκείας έγιναν πλήρη μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Και εννοείται ότι η συγκεκριμένη κίνηση βοήθησε αρκετό κόσμο να έρθει κοντά στην ομάδα, να είναι στο γήπεδο δηλαδή, πράγμα που είναι καλό. Όμως, ΑΦΕΝΟΣ η ενίσχυση στην ομάδα που πρόσφερε αυτή η κίνηση είναι περισσότερο συμβολική, οικονομικά ασήμαντη σε σχέση με τις τεράστιες ανάγκες και ΑΦΕΤΕΡΟΥ... δείχνει μια τάση στήριξης ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, δηλαδή... του Αλαφούζου, ο οποίος ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΥΓΕ. ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ, ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ (αυτός και η οφσόρ εταιρία του), ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ... ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

3) Η ανακοίνωση της ίδιας της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στις 26 του Οκτώβρη, δηλαδή πριν από 11 μέρες ότι "συνήλθε το διοικητικό συμβούλιο, ενέκρινε τον απολογισμό κλπ. και αποφάσισε ότι ΘΑ γίνουν γενική συνέλευση κι εκλογές και τις επόμενες μέρες ΘΑ ανακοινωθούν οι ημερομηνίες".

Αυτά είναι όλα.

Έχουμε, εννοείται, μείνει στο "ΘΑ" ως προς τη γενική συνέλευση και τις εκλογές. Δηλαδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

Και ο χρόνος κυλάει ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ φέρνοντας την απαξίωση και τελικά την καταστροφή της ομάδας!

Η οποία απαξίωση και καταστροφή ΔΕΝ είναι δυνατόν να αποφευχθεί με τη "συσπείρωση", με την παρουσία μας στο γήπεδο και με τα "εγώ θα σ' αγαπώ και μη σε νοιάζει", τα "κερδίζεις - χάνεις..." και τα "εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ". ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ; ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ... ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Μετά απ' όλα αυτά, τα οποία ΔΕΝ είναι "γκρίνια" και "κράξιμο" αλλά ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ, ΡΩΤΑΩ:

1) Γιατί υπάρχει τόση καθυστέρηση στο θέμα της συνέλευσης και των εκλογών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας;

2) Γιατί αφέθηκε και συνεχίζει να αφήνεται να χαθεί τόσος πολύτιμος χρόνος, λες και είναι σχεδιασμένο ΕΠΙΤΗΔΕΣ να... μην είναι δυνατή Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ παρέμβαση πλέον, όταν επιτέλους θα γίνουνε αυτές οι έρμες οι εκλογές; Διότι θα έχει ξεκινήσει το τσουνάμι είτε των προσφυγών είτε των μαζικών πωλήσεων παικτών και... αντίο ζωή! Θα μου πείτε: αν γινόντουσαν έγκαιρα οι εκλογές θα τα αποφεύγαμε όλα αυτά; Θα είχαμε καλύτερες προϋποθέσεις να προσπαθήσουμε και να βάλουμε στο τραπέζι κάποιες ιδέες, θα απαντήσω. Δεν ξέρω αν τελικά θα τα αποφεύγαμε. Όμως, λες και γίνεται προσπάθεια... να μην τα αποφύγουμε στα σίγουρα είναι όλο αυτό που συμβαίνει!!!

3) Ποιοι συνεχίζουν να στηρίζουνε τον Αλαφούζο (διότι... κανένας Κωνσταντίνου και κουραφέξαλα δεν υπάρχει στην ΠΑΕ, οι Κωνσταντινουσωπήληδες δεν έχουν την παραμικρή υπόσταση, Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ... ΟΙ ΠΙΣΙΝΟΙ ΤΟΥ! ) και ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ; Είτε συνειδητά είτε, τέλος πάντων, στην πράξη (που αν το συνειδητά αμφισβητείται, στο "στην πράξη" δεν μπορεί να αμφισβητηθεί καθόλου, προκύπτει... απ' όλα τα παραπάνω).

Επαναλαμβάνω ότι όλα αυτά που γράφω ΔΕΝ είναι γκρίνια και κράξιμο!

Είναι... απλή παράθεση γεγονότων και ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!

Τα οποία πρέπει να απαντηθούν ΑΜΕΣΑ!

Και... δεν θα ήθελα να μου ζητήσει κανείς το λόγο... γιατί τα έγραψα αυτά.

Ούτε... ρωτώντας με ούτε... με άλλους τρόπους.

Συννενοηθήκαμε;

Τα έγραψα διότι... δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.

Διότι κάθε μέρα που ξυρίζομαι... πρέπει να κοιτάω και τον καθρέφτη μου και δεν έχω διάθεση να ρίξω κανά φτύσιμο σε.. αυτόν που βλέπω εκεί! Και επειδή έχω πολύ μεγάλη ανησυχία ότι βαδίζουμε... ανέμελοι προς την καταστροφή!!! Αυτοί είναι οι λόγοι και δεν έχω να δώσω καμιά άλλη εξήγηση.

Και αν συνεχιστεί αυτή η... ανυπαρξία οποιασδήποτε εξέλιξης, τότε... θα σκεφτώ κι εγώ πώς θα συνεχίσω την προσπάθειά μου, πιο οργανωμένα αυτή τη φορά και όχι μόνος μου σαν την καλαμιά στον κάμπο.

Αυτά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Παίξτε και λίγο άμυνα Πρώτες σκέψεις για ΑΕΚ »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter