Πέμπτη, 23 Νοέμβριος 2017

Τ. Πιτιχούτη: Δυναμική υποψηφιότητα για τη Συμμαχία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφο)

Με ανακοίνωση στο facebook η κόρη του αείμνηστου Ζαχαρία Πιτιχούτη, Τατιάνα, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για τις εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας με καίρια θέματα.

Έχοντας ως άμεση προτεραιότητα μου την επιβίωση του συλλόγου, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στην Παναθηναϊκή Συμμαχία για να απαιτήσω - διεκδικήσω τα εξής:

1. Απαίτηση να πληρώνει και να καλύπτει τις υποχρεώσεις της ΠΑΕ ο μεγαλομέτοχος, μέχρι την αποχώρηση και αντικατάσταση του, καθώς οι μετοχές δεν «παρκάρονται». Μεγαλομέτοχος παύει κάποιος να είναι μόνο όταν παραχωρήσει τις μετοχές του σε άλλον. Δυναμική κινητοποίηση του κόσμου αν ο μεγαλομέτοχος συνεχίσει να αδιαφορεί.

2. Αναλυτικός Οικονομικός Έλεγχος ετών 2005 – 2017, με σκοπό να αποκαλυφθεί το ιστορικό και το ύψος του χρέους για όλη αυτή τη χρονική περίοδο, έτσι ώστε τελικά να μάθουμε ποιος "κατέστρεψε τον Παναθηναϊκό", κατά τα λεγόμενα όλων σχεδόν των "παραγόντων" που πέρασαν κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, οι οποίοι κατηγορούν ο ένας τον άλλον.

3. Αναλυτική Κατάσταση άμεσων χρεών τρέχοντος έτους (συμπεριλαμβανομένων των μισθολογικών καταστάσεων), δηλαδή ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ και ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

4. Διαχείριση των Λογαριασμών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας από την ίδια και όχι από την ΠΑΕ.

5. Απαίτηση να αποδεικνύεται με στοιχεία η αποπληρωμή χρεών από τα χρήματα που θα που δίνει η Παναθηναϊκή Συμμαχία στην ΠΑΕ.

6. Δέσμευση της ΠΑΕ πως το σύνολο των χρημάτων που θα δοθούν σε αυτή από τη συμμαχία θα θεωρηθεί χρέος της ΠΑΕ προς την Παναθηναϊκή Συμμαχία και στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου το ποσό αυτό θα μετοχοποιηθεί.

7. Ενημέρωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για τις κινήσεις της ΠΑΕ και οποιουδήποτε άλλου παράγοντα με στόχο την εύρεση επενδυτών.

8. Ενημέρωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας σχετικά με την ανακαίνιση της Λεωφόρου, η οποία εξαγγέλθηκε αλλά ουδέποτε υλοποιήθηκε καθώς και για το ακριβές ποσό των χρήματων που συγκεντρώθηκαν από τον Μαραθώνιο και την τελική διάθεση αυτού.

9. Υπόλοιπο χρέους προπονητικού κέντρου, και ενημέρωση αν ισχύει η δέσμευση του μεγαλομετόχου πως θα παραχωρηθεί στην ΠΑΕ μετά την αποπληρωμή του από τον ίδιο.

10. Διαχείριση δεδομένων και ηλεκτρονικών σελίδων της Παναθηναϊκής Συμμαχίας από την ίδια και όχι από την ΠΑΕ.

Θελω να γνωρίζετε πως θα είμαι διαθέσιμη σε όλη την διάρκεια της προσπάθειάς μου,όπως είμαι και τώρα, στον καθένα ξεχωριστά, για να ακούσω με χαρά τις προτάσεις σας, τις αξιολογήσεις σας και κάθε άλλη σκέψη που μπορεί να βοηθήσει τον σκοπό μας. Ζητώ την άμεση συμμετοχή σας στα κοινά της συμμαχίας, ώστε να σταματήσουν επιτέλους να παίζουν με τον Παναθηναϊκό της καρδιάς μας. Τέλος, από πλευράς μου, δεσμεύομαι για την συνεχή ενημέρωση όλων των μελών για τις κινήσεις και τις εξελίξεις των δράσεων της συμμαχίας.

Με τιμή,

Πιτυχούτη Τατιάνα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter