Δευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017

Τ. Πιτιχούτη: Υπομονή και ανοχή τέλος...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφο)

Νέα ηχηρή παρέμβαση της κόρης του Ζαχαρία Πιτιχούτη, Τατιάνας, με σχόλιο στο facebook.

Κύριοι της Παναθηναϊκής συμμαχίας,
Κλείνουμε ένα μήνα, από την υποτιθέμενη παραίτησή σας, και ενώ η απαίτηση του κόσμου είναι να προκηρυχτούν εκλογές, πραγματικά κωλυσιεργείτε, και δεν γνωρίζω για ποιους λόγους. Κάθε μέρα που περνά, ο σύλλογος βουλιάζει όλο και πιο πολύ κι εσείς κάνετε τα στραβά μάτια. Η ανοχή όμως έχει τελειώσει. Καθώς και η υπομονή μας. Απαιτούμε να προκηρύξετε εκλογές τώρα. Ο κόσμος δεν σας εμπιστεύεται και δεν θα σας δώσει τα χρήματά του. Καταλάβετέ το. Ανακοινώστε εκλογές. Τι πρέπει να κάνουμε για να το καταλάβετε ; Τι προσπαθείτε να αποφύγετε; Κρύβετε κάτι; Να σας θυμίσω πως εκπροσωπείτε τον κόσμο. Και αυτό τον κόσμο τον έχετε προδώσει με το χειρότερο τρόπο. Δέχεστε να διαιωνίζεται μια κατάσταση που δεν βοηθά τον σύλλογο, αλλά προφανώς τα προσωπικά σας συμφέροντα. Αυτό όμως πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Σταματήστε να δείχνετε τόση ασέβεια, και φύγετε. Σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Έχετε αποτύχει κύριοι και ήρθε η ώρα να αποχωρήσετε και να αφήσετε να έρθουν άνθρωποι που νοιάζονται γι’ αυτό το σύλλογο, θα τρέξουν και θα προσπαθήσουν να βοηθήσουν. Μα πάνω απ’ όλα να έρθουν άνθρωποι που θα τους εμπιστευτεί ξανά ο κόσμος, γιατί πραγματικά θα προστατεύουν τα συμφέροντα του.
Ανοχή τέλος!
Υπομονή τέλος!
Προκηρύξτε εκλογές ΤΩΡΑ!!!!!
Υ.Γ. 1 Επειδή διαβάζουμε από τα site για να ενημερωθούμε και όχι από εσάς όπως θα έπρεπε, ότι δεν θα γίνει διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, περιμένουμε ανακοίνωση από εσάς για το πότε θα γίνουν εκλογές της συμμαχίας εντός της εβδομάδας.
Υ.Γ2 Είναι ντροπή την ώρα που ο πιο μισητός σου αντίπαλος βρίσκεται σε δικαστικές περιπέτειες εσείς να τηρείτε σιγή ιχθύος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Join us on Facebook
Follow us on Twitter